Ako je to s fotením v kaštieli v Barci - Košice?

Prosim Vas. Kto mi vie poradit ako je to s Kastielom v Barci? Myslim koho, kde a ako kontaktovat. Zatial som pisala na mestsku cast ale nepodali mi ziadne informacie. Poprosim ak mate uz nejake skusenosti tak sup sem s nimi. Dakujem krasne :)
Odpovedať
@luckano ja som im tiež písala mail a dozvedela som sa, čo som potrebovala.. fotenie v kaštieli je spoplatnené 20€/hodinu. Vopred sa treba dohodnúť na termíne, kedy sa chcete prísť fotiť, poplatok stačí zaplatiť týždeň vopred. Pred 2 týždňami sa tam fotila kolegyňa, vraj v kaštieli požičiavajú svadobný dáždnik, ale len na fotenie vnútri, do parku si ho zobrať nemôžeš.. fotenie v parku je zadarmo.. ak potrebuješ vedieť ešte niečo, pýtaj sa, poradím keď budem vedieť :-)
Odpovedať
didaa13@ ja som im pisala a dozvedela som sa len sumu ktoru treba zaplatit a v podstate nic viac albo skor ziadna z mojich otazok nebola zodpovedana..My sme poculi ze kastiel je v osobnom vlastnictve nejakej rodiny alebo nieco podobne a ze sa treba dohodnut s nimi.No preto som aj chcela vediet co je vlastne k dispozicii a co zahrna to fotenie :)
Odpovedať
@luckano my tam ideme v stredu zaplatiť poplatok... kolegyňa sa fotila v celom kaštieli, nespomínala, že by ich nepustili do niektorej časti.. máme to ako zálohu v prípade zlého počasia, ak bude pekne, budeme prevažne v parku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?