Cena fotografa

Baby prosím vás v akej cene sa pohybujú fotografovanie na svadbe? Lebo neviem čo mám robiť za 400 e, fotenie je veľa? okrem svadobnej hostiny, (obrad, svad.fotky, spoločná rodinná foto, a kniha) je to veľa 400 ??? prosím poradte mi ! Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
nemyslim si, že je to vela....jeho prácu si videla?
Odpovedať
Profilova fotka
@ada0207 všetko záleží s ktorej časti slovenska si... potom akú techniku používa, čiže o akej kvalite sú jeho fotky... základ je vidieť jeho tvorbu, ale nie na jednej fotke, ale viacerých z tej istej svadby.... odkedy dokedy ťa bude fotiť...:)
Odpovedať
Profilova fotka
Dost podobna otazka by bola: Kolko stoji auto? :) "vela" je hodne relativne a dolezitou premennou v tom je aj ekonomicka situacia objednavatela ako aj obsah a kvalita sluzby (uz spominala nelnel).. kazdopadne 400 je priemerna cena celej svadby na SK s tym, ze su aj 200€ fotografi a su aj 1000€
Odpovedať
Profilova fotka
My máme fotografa z Bánoviec /ja som zo Žiliny/ Platíme cca 450 na 2 dni aj s cestou :-) .Lacnejsie si myslim že clovek nenajde. A cenovo....ked som pozerala prácu niektorých za 200eur... Nikoho sa nechcem dotknut ale tie fotky mi prisli take zaspate...čo by som aj ja dokázala odfotit. Jasne že ten fotograf musí získať nejakú skúsenosť. Len by ma dosť mrzelo.už ked za to vysolim prachy, nech tie fotky aj vypadaju.
Odpovedať
hlavne si pozri jeho prácu, či ti vyhovuje a podľa toho sa rozhodni. 400,- podľa mňa je taký priemer.
Odpovedať
Vela to nie je, povedala by som ze tam zacina zakladna cena lepsich fotografov. Su i taki ktori si pytaju 1800 eur, i s tym som sa stretla, to je ale uz samozrejme extrem a clovek plati za meno.. My mame za 750 a to je si myslim ok:-)
Odpovedať
Môj známy fotí celú svadbu za 150 .- síce to ma základný balíček čiže len fotografovanie a umiestnenie fotografii na prenosné médium ale možem ho odporučiť, je z okresu Púchov, v prípade záujmu Vám v správe pošlem link na jeho webstránku kde má aj fotografie :-)
Odpovedať
Hej videla som jeho prácu celkom sa mi páči, ale kvalitu neviem až tak zhodnotiť. Som z okresu Lc, Ale dobre tak budem spokojná zo 400e. Ďakujem vám za pomoc ! Ste zlaté žienky :-)
Odpovedať
A nepoznáte niektorá z Vás pána Čonku z Lučenca???
Odpovedať
Profilova fotka
tiez si dovolim komentovat, ak ti zalezi na tom, aby fotky boli nie upravovane, a la dam srdiecka dookola - resp. len nejaku sablonu ako spravili nam - tak riesit otaku ci je 400 vela alebo malo je diskutabilne - pozri si jeho pracu, ci je to to, co ta nadchne a s cim ty budes spokojna veru ako spomina hore dusanbelan veru najdes aj fotografa za 200 eur - ale to je presne tak ako si kupis 100 percentny dzus a 100 percentny dzus Tesco :D.
Odpovedať
Profilova fotka
@fantaghiro21 @p247 my sme napr.mali fotografku za 200 eur (študentku fotografie) a s fotkami sme veľmi spokojní a to som podľa mňa dosť náročná a mám aj nejaké to estetické cítenie :-) takže @ada0207 je to naozaj individuálne - ide o to, koľko ste ochotní zaplatiť a čo Vy osobne očakávate - každému sa páči niečo iné, každý očakáva niečo iné + každá je ochotný a schopný minúť iné peniaze za svadobný deň... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivkulka jj zavidi to uuplne individualne. JA som mala tu smolu, že už dlhší cas pozeram prace roznych fotografov ale nenatrafila som na nikoho, kto by ponúkal služby pod 400. A tí, ktorí msli lacnejsie, fotky mi nejak nevyhovovali. Je super že mate taku šikovnu študentku :-) Ale my sme sa s drahým dohodli že radsej investujeme na fotky a kameramana nechceme mat.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Celé Slovensko bez priplatku za dopravu ;-) milujem svadby, spoznávanie nových krajov a cestovanie, tak nevahajte využiť moje služby ;-)
Odpovedať
@bellafoto Prácu máte krásnu a ceny ešte krajšie ak je to skutočnosť !!! Ale prosím vás odkiaľ ste? :-) Ďakujem
Odpovedať
Som z okolia Popradu, ale velmi rada pricestujem aj na druhy koniec Slovenka za Vami :-D Pre vysvetlenie, ta cena je taka nizka už len na svadby zarezervovane tento rok, tak neváhajte ;-) tešim sa na Vás x-)
Odpovedať
@bellafoto Jasné v poriadku, :) ja sa vám zajtra tu ozvem- napíšem vám lebo ked prišiel priateľ z roboty, tak hovoril dohol jedného fotografa tiež. Tak uvidíme :) Každopádne Vám ďakujem !
Odpovedať
Profilova fotka
@bellafoto a to co mas perpetum mobile ci ako???
Odpovedať
@tommyfoto Nie, ale mam LPG :-D a chcem zaplniť kalendar :D a potom pride aj zvyšovanie ceny ;-) a popravde, radsej chodim niekde mimo moj okres na miesta, kde som este nefotila :D nie ako jeden nemenovany fotograf, ktory chodi stale len na jedno miesto, lebo ze tam to pozna a nechce sa mu vymyslat nove miesta, pozy =-) tak mile nevestičky, využite akciu mladej ambicioznej fotografky a ušetrite pár euričok, kym sa dá ;-) ktora bude prva, tak ta dostane odomna aj obraz na plátne ;-) :-D
Odpovedať
@bellafoto Milá pani alebo slečna fotografka, ozývam sa vám tak ako som sľúbila, žiaľ - nedohodneme spoluprácu, nakoľko priateľ medzi tým zohnal fotog. tak ostaneme pri ňom, nakoľko je stadiaľto -blízko. Ale ja vám veľmi pekne dakujem -prácu máte krásnu určite jej budete mať dosť :-) Ďakujeme!! :-) Majte sa krásne :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, mam velmi dobre ceny a praca fotografa ma velmi bavi. Mozete si pozriet moje portfolio a ceny v mojom profile. Dakujem.
Odpovedať
@bellafoto a môžem sa spýtať na cenu fotiek na budúci rok? svadbu plánujeme na 9.5.2015 v Piešťanoch
Odpovedať
@ivkulka môžem dostať kontakt na tú skvelú fotografku?
Odpovedať
@kira95 u mna to mate tak, ze platite aktualnu cenu na rok v ktorom si svadbu rezervujete, cize aj ked mate svadbu v roku 2015, tak ak si ju rezervujete teraz., tak mate este tohtorocne ceny... cennik je tu v teme trosku vyssie, ale posielam vam ho aj do spravy ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?