Dobrý kameraman a fotograf- Čadca (9.9.2016)

19. jan 2016120

Hľadám dobrého kameramana a fotografa- svadba bude 9.9.2016 (piatok) v okolí Čadce (Žilinský kraj).

• Ohladom fotosluzieb sa pozrite na pracu martincanov 🙂

• Pekny den prajem, tento termin mam volny, pokial mate zaujem, rad poskytnem viac info. S pozdravom

• @sonusik3  Dobrý, termín mám voľný. 😉

• Sponzor fóra
  • Dobrý večer prajem. Kľudne si pozrite moj web kde nájdete skoro všetko podstatné. Ak by Vás čo kolvek zaujimalo tak mi napíšte.

Prajem pekný večer

• Dobrý deň, ponúkame zohraný a skúsený tím z jedného štúdia. Viac info do IP. S pozdravom Martin Kavecký - štúdio KAMA.

• @sonusik3  ahoj, pozrite si moje fotky na webe, ak sa vám budú páčiť, budem rád ak sa ozvete.

• Zdravicko, som z Martina, pozrite si moju stranku, fotky sa vam urcite zapacia. No a potom ma nevahajte kontaktovat 😉

• @sonusik3  pozrite si aj moje svadobne fotografie

• Ahoj, budem rada, keď pozrieš moje portfólio. Pre viac info píš 🙂

• Ponúkam Vám svoje služby 😉 som zo ZA.

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Budeme radi ak nazriete aj na naše portfolio ..... TErmín mame nateraz aktuálny. 🙂

• Dobrý deň, Váš termín mám voľný. Pozrite si moje portfólio a web. Keď Vás moja tvorba zaujme, veľmi rád Vám odpoviem na otázky 🙂 Martin

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    0903 591 415
    Dokumentárna svadobná fotografia
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov