Fotenie - interiér

Profilova fotka
Ahojte baby, prosím poradte mi kde sa fotiť v prípade zlého počasia najlepšie v okolí Ivanky pri dunaji, senca, poprípade v Ba.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, niesom síce nevesta, ale dúfam že ti budem vedieť aspoň trošku poradiť :). V BA je klasika na fotenie v zlom počasí Dopravné múzeum - interier múzea nič moc, ale je tam pekné nástupište kde sa podľa mňa dá pár pekných fotografii spraviť. - za fotenie sa platí. Potom je tu Galéria Nedbalka http://www.nedbalka.sk/ - niečo by sa tam dalo určite cvaknúť, ale hádaj čo? Za fotenie sa tam platí. Do tretice je tu http://www.wiegerovavila.sk/ je až vo Svetom Jury kúsok za BA. Ale ako to už chodí ak tam práve nemáš svadbu tak sa za fotenie platí. Kúsok za BA v Tomášove je http://www.hotelkastiel.sk/ - fotil som tam jednu akciu, ale nebola to svadba takže neviem ako to tam funguje v tomto smere, a či je to nejako spoplatnené. Treba asi zavolať a popýtať sa. Trošku netradičnejšie miesta: Napríklad pod Apollo mostom (neprší tam a nosné piliere vytvárajú zaujímavú symetriu) Alebo pod diaľničným nadjazdom v Ružinove by sa niečo dalo spáchať. Chce to kúsok predstavivosti a improvizácie, ale pár záberov by sa odtiaľ dalo doniesť. Keď sme pri tých mostoch tak aj pod Novým mostom pri hoteli Park Inn na nástupišti autobusov sa dá fotiť. (nieje to ľahké býva tam kopa ľudí a a pohybujú sa tam autá, ale dá sa) - Pripájam na fotku ktorá tam vznikla. Bratislavský hrad - neviem ako je to s fotením vnútri, ale aj na nádvorí sa dá čo to cvaknúť. Je tam zaujímavé stĺporadie. Pripájam fotku odtiaľ. Trochu extrémnejšia je budova Matadroky v Petržálke (Je tam nádherné svetlo, ale aj kopa bordelu a špiny takže v svadobných šatách treba dávať pozor) Fotil som tam iba jedno rande fotenie, takže fotky v šatách odtiaľ nemám. Ale môžu byť veľmi pekné aj keď trochu netradičné. A na záver bary reštaurácie a kaviarne v centre mesta. Ale to už záleží na majiteľovy prípadne na prevadzkaroch, ako sa k tomu postavia. Viem že väčšina miest, ktoré som ti navrhol sú trochu neortodoxné, ale dúfam že ti to aspoň trochu pomôže :)
Odpovedať
Profilova fotka
ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Je lepsie pytat sa priamo fotografov, pretoze ti mali viac moznosti fotografovania na takych miestach ako samotne nevesty:) Tiez niecim prispejem: Cvernovka, Botanicka zahrada (skleniky, pristresky), Zeleznicne muzeum Prikladam tiez inspirativny link, sice z roku 08 ale niektore tipy su fajn: http://www.mojasvadba.sk/forum/fotogr...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?