Fotenie orava

Neviete o peknom mieste na fotenie?? Okolie od suchej hory po dolny kubin ci namestovo
Odpovedať
Ja by som tiež chcela niečo normálne, ale zatial to vyzerá len na Oravský hrad, zrúcanina za Podbielom alebo Oravský háj... a alternatíva v prípade dažďa to ani netuším :-|
Odpovedať
My sme premyslali ak bude svietit slnko tak tam medzi hladovkou a sh tie polia ked svieti slnko nadherne vidno tatry
Odpovedať
A tak ked bude prsat na hrade sa da nie?:)
Odpovedať
Inak pekne by bolo aj na priehrade na lodi ak bude premavat a potom na ostrove len nvm ako to tam je s fotenim
Odpovedať
Profilova fotka
Tu lod by ste mali super ale museli by ste si vyhradit dostatok casu a motali by sa vam tam turisti. Lepsie by bolo prenajat sukromnu lod. Velka tiez nemusi v septembri premavat. Celkovo Oravska priehrada je fajn a v ten cas tam uz vela ludi nebude. V pripade velkeho dazda asi len ten hrad pripadne galeria.
Odpovedať
Profilova fotka
Fotenie na Orave je krásne kdekoľvek :)
Odpovedať
Fotenie v prírode je najkrajšie, ale ja mám strašné stresy že bude pršať :-D Na hrade by to išlo, lenže pár známych sa tam už bolo fotiť a hovorili že všade sa motá veľa turistov, že takmer sa to nestíhalo nafotiť a bol to veľký zhon. Takže kde inde keď bude pršať? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katka210692 Ahoj, my sa ideme fotit na Starej Zeleznicke Oravska Lesna - neviem ako dlho bude este fungovat a tak si ju chceme dat na nase pamatne fotky. V pripade dazda budeme v lokomotive, horsie je to pre fotografa ale uz nejaky dazdnik najdeme :). Ak je este niekde ine miesto, pridajte :).
Odpovedať
Profilova fotka
Toho hradu sa obavat nemusite. Treba si to ale rozumne naplanovat pretoze to nie je prehliadka hradu ale svadobne fotenie tak netreba navstevovat kazdu miestnost. Vyssie ako rytierska miestnost ist nemusite. Neoplati sa Vam ani navstevovat miestnosti pri cervenom saloniku....na stenach je velke mnozstvo dier po archeologickych sondach (mozno sa to zmenilo uz :) Treba tiez pocitat s tym ze ak je lejak tak sa budete presuvat po vonku. Napriek tomu to je jedna z mala moznosti kam sa da ist ked prsi. V pripade poriadneho dazda by som odporucal oravsku galeriu...chodby, schodisko atrium. V pripade slabeho dazda moze byt fajn aj zeleznicka.... do Vychylovky to uz bude asi daleko. Osobne by som zvazoval aj fotenie v iny den ak pocasie nebude priat. Vseobecne vsak plati ze september na najstabilnejsie pocasie :) No a k tomu hradu este...je dobre si ho navstivit pred fotenim a obzriet si mozne priestory pokial mozno aj s fotografom ak tam este nebol.
Odpovedať
Profilova fotka
@divoshqa Zeleznicvka v Oravskej Lesnej je uzasne miesto. Iste urobite krasne fotky.Nemyslim si, zeby uz dalej fungovat nemala, len skoda, ze uz nevidno v prevadzke parnu lokomotivu, to by bolo fotecky :-) Prajem vela zdaru.
Odpovedať
Profilova fotka
@milanmatuska ahoj, rozpravala sme sa s majitelom - opravuju parnu lokomotivu a mali by ju mat opravenu do nasej svadby v juli tak nam povedali ze mozeme si spravit fotky na parnej lokomotive :) dufam ze este bude dlho fungovat tato zeleznicka ale v dnesnej dobe sa peniaze minaju na ine veci nez na veci z historie, dufam ze sa o to zastavane osoby budu snazit zachovat do buducnosti :)
Odpovedať
Skoda ze od nas je to tak daleko:(
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@divoshqa Myslite Jana Sabaku? On nie je veduci :-) Pravy veduci je odtial prec, kvoli vnutornym rozporom zamestnancov :-) Poznam to tam velmi dobre odmalicka, vsetkych ludi na zleznicke aj celu Oravsku Lesnu,je to moja srdcovka. A verte mi, ja osobne neverim, z para bude teraz hotova :-) Ale ak ano, velmi sa na Gontkulaka zasa tesim.
Odpovedať
Profilova fotka
Skúste sa spýtať na Kubínske holy vlekom sa dá dostať až hore na svah a mohli by to byť veľmi zaujímavé fotografie :-)
Odpovedať
Dobrý deň moja svadba by mala byť tiež na Orave vedeli by ste mi dať radu poprípade typ ďakujem
Odpovedať
radu tip na co???
Odpovedať
Profilova fotka
@milanmatuska ja som si meno nezapamatala a hovorili sme telefonicky cez kolegov na zeleznicke, ked sme ju prisli navstivit, tak ak hovorite ze to teda nebude fungovat tak je teda smola, pevne som dufala ze to bude dovtedy fungovat
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?