Fotenie po obrade

Profilova fotka
Ahojte nevesty. Chcela by som sa len opytat tych, ktore mali fotenie az po obrade. Ja to chcem mat tiez tak, len neviem co mam urobit zatial so svadobcanmi. Poradili by ste mi? Svadbu mam uz o tyzden :)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ak ideme fotiť po obrade, tak väčšinou po večeri a prvom tanci. Hostí by som nechal na starosť starejšiemu alebo DJ. Stačí zdĺhavá zábavná svadobná hra. Veľký pozor si daj na načasovanie fotenia. Ideálny čas je isť fotiť pred a pri západe slnka (najkrajšie svetlo na fotky). Problém môže byť v tom, že v tomto období slnko zapadá dosť skoro (čas západu slnka - http://kalendar.azet.sk/slnko/) plus ak slnko zapadá do kopcov, alebo pohoria zapadne o niečo skorej ako je písané. Niekedy aj o 30 min. Stačí si to odsledovať pár dní predtým. Samozrejme ideálne je obrad a začiatok hostiny spraviť trochu skôr, aby bolo dosť svetla. Alebo fotiť v noci (pekné fotky, ale časovo náročné).
Odpovedať
Profilova fotka
Zrejme to tak uz mate naplanovane, ale nemozete sa fotit pred obradom? uprimne, nezazila a nepocula som este pozitivne reakcie svadobcanov na to, ked sa mladomanzelia fotili po obrade. OK, ak to trva polhodinku, ale nie klasicke fotenie, na ktore potrebujem aspon dve hodiny. Musite ich kazdopadne tak zabavit, aby si to nevsimli, ale to sa zrejme ani neda, kedze ste hviezdy vecera a ludia su tam kvoli vam :) ale drzim palce, vsetko zavisi od casu, priestorov a programu.
Odpovedať
Profilova fotka
@nedeliak dakujem za prispevok. obrad sme si dali na 14:00
Odpovedať
Profilova fotka
@kathy hej uz som si to tak vysnivala, ja viem, ze je to take ble, ale vzdy som si priala aby ma snubenec videčl az ked budem kracat k nemu v kostole. a viem, ze aj predtym sa zvykli fotit az po obrade. a je to vlastne moj den, a je na mne ako si ho spravim, a myslim, ze by to mali pochopit vsetci svadoibcania. ostatok vecera sa budeme len im venovat len tu hodku dve by som chcela mat pre nas dvoch.
Odpovedať
Profilova fotka
@17sunny17 jasne, ze je to na vas a ano, je to vas den, ale tych hosti tam tiez volas z nejakeho dovodu, tak treba mysliet aj na ich pohodlie. Ale jasne, ze to preziju. A kedze si hosti isto poznate, zabezpecte veci tak, aby to bolo co najprijemnejsie. Hlavne si uzi cely den ☺ked mas sny, treba si ich plnit.
Odpovedať
Profilova fotka
@kathy asi to vymyslim tak, ze pojdeme hned po obrade a im prichystame nejake misy, aby si dobli daco a sampus mozno. potom prideme najeme sa, zatancujeme a este si odbehneme na chvilu odfotit sa pri zapade slnka. cize po obrade budeme max hodku prec. a po veceri mozno pol hodku, kedze miesto fotenia bude blizko pri restike.
Odpovedať
Profilova fotka
@17sunny17 ahoj, my sme sa tiez fotili po obrade, lebo som tiez nechcela,aby ma videl v satach pred odobierkou. A tak ako sme skoncili obrad (ktory bol o 15:00), pogratulovali nam (a nebolo ich malo :-) ), sli sme s pozehnanim domov a fotit sa. Pred svadbou do mna vela ludi hucalo,ze to nebude dobre a bla bla, este aj fotograf pri kadernicke ma prehovaral,ale ja som razne odmietla. Takze hostia pekne z kostola sa presunuli do krasneho atria, ktore je spojene s kongresovou salou,tam mali vodu a uuuuuuplne v pohode vydrzali. Boli tam aj deti a im to absolutne nevadilo. A ja som vymyslela na ten cas cakania, ze sa pofotili polaroidom a pisali mi do knihy hosti a bolo to fajn. Po svadbe som sa dozvedela, ze JEDEN clovek ( z 90) mal pripimienky, ze kde sme a bla bla, ale poviem ti, nelutujem. Behom hodinky sme sa pofotili a vratili sa a vsetko bolo super. Ja si skor neviem predstavit odist kvoli tomu zo svadby, to by ma tahalo rychlo naspat a ja osobne to povazujem za faux-pais, lebo ta nevesta tam proste vynika a kazdy ju tam automaticky hlada pohladom. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@svetkamisko dakujem pekne za reakciu. potesila si ma. dufam, ze aj nasi hostia to preziju, ak tam budu mat aj obcerstvenie. z hostiny som chcela len kvoli tomu odist, lebo som chcela fotky pri zapade slnka :) este to nejako vymyslim. snad to vsetko dobre dopadne :) neviem aky program by som im mala vymysliet kym sa budeme fotit. nemam uz ani velmi cas, za chvilocku tu je sobota :/
Odpovedať
Profilova fotka
@17sunny17 Ahoj, my sme hned po obrade odviedli hosti na ochutnavku vin, kde prisla na chvilu dychovka a potom sa robila tombola. Hostia boli spokojni, lebo si aj trochu zatancovali, popili a pojedli a potom bola este ta zabavna tombola. My sme sa medzi tym fotili asi 2 hod. A bolo to super, urcite odporucam.
Odpovedať
Profilova fotka
@jonkaamisiko a ako to bolo presne s tou tombolou? a ake ceny ste tam dali? bohuzial ja uz nemam cas a ani peniaze velmi na taketo veci :/
Odpovedať
Profilova fotka
@17sunny17 ja som sa fotila az po obrade. teda po obrade sme sa najedli, odtancovali prve kolo, pokrajali tortu a potom sme odisli. hostia zatial dostali kavu s tortou... fotili sme sa asi hodinu po okoli a polhodinu na zahrade v restauracii. neviem, co si o tom mysleli hostia, ale vydavam sa jedenkrart, tak som si to chcela spravit po svojom, aby som hlavne ja, bola spokojna. o hosti bolo postarane, ved mali co pit, jest, bola hudba, bolo tam cca 40 ludi, tak mali sa s kym bavit... len dala by som si pozor hlavne na ten cas, lebo uz nie je dlho svetlo. ako prve by som sa pofotila vonku a potom v interieri (kastiel?) porozpravaj sa aj s fotografom, urcite ma vela dobrych napadov
Odpovedať
Profilova fotka
@andreaka11 no ved prave, ze musime ist tym padom hned po obrade, pretoze nemozem cakat kym sa vsetci najedia, zatancuju a az potom ist lebo uz bude tma.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@17sunny17 a ako dlho trva obrad? a na kolku mas naplanovanu veceru? mozno, ako pisala @jonkaamisiko, spravit im ochutnavku vin, nech im vinar spravi prednasku o vine,.. je podla mna dobry napad. my sme mali "prednasku"o tom, ako sa pali alkohol. bolo to velmi zaujimave.
Odpovedať
Profilova fotka
@17sunny17 a kde budes mat svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
no, my mame o 14:0 obrad tak ratam taku hodinku ze bude trvat, a veceru nemame presne hodinu danu, takze to neviem. a v nitre mame v pko svadbu, takze nevirm ci tam ochutnavka vin je mozna :D ja som rozmyslala ze by som dala urobit nejake misy, aby sa obcerstvili a pokecali a potom by sme dosli uz.
Odpovedať
Profilova fotka
@17sunny17 a je tam nejaka miestnost alebo zahrada alebo proste priestor,kde by mohli hostia pockat? Ci budu sakat v sale? Ja som ich nechcela pustit do saly,lebo tam maju ist prvi zenich a nevesta,aj ked deti mi tam za ten cas zacali rozoberat vyzdobu,ale nastastie sa nasla jedna uvedomela osoba,ktora povedala ostatnym mamickam (kamoskam mojim), ze nech detom vysvetlia,ze aj nevesta by rada videla vyzdobu pokope :-) este ze som sa to dozvedela az po svadbe,lebo by som asi penila. Takze chcela som tym povedat,ze ak maju vasi hostia kde pockat, daj im tam pit,jest a bude dobre. Lebo presne ako pise @andreaka11, je to VASA svadba a hostia sa maju prisposobit,aj keby ste hned sli skusat skoky s padakom,je to vasa vec :-) a ked mate obrad o 14:00, tak sobas by mal byt cca do 14:45 (teda my sme mali tak sobas aj s omsou), potom gratulacie cca do 15:30, takze to je nqjvyssi cas na fotenie. Vobec neries ci sa hostia urazia,rozplacu; hodia o zem alebo neviem co. Nech im to niekto vysvetli,ze takto to bude a vsetko bude ok. Ja som vobec neriesila kto si co pomysli (ako nic v zlom), ja sa na svadbach inych prisposobim a tak to ma byt.
Odpovedať
Profilova fotka
@svetkamisko presne mam rovnaky nazor ako vy :) hej to je vlastne pko v nitre, co ma milion roznych sal. takze v jednej z nich by mohli pockat :) akoze, ja tiez nechcem byt zla, ale je to nas den, tak si myslim, ze to tolko vydrzia :) budem sa snazit aby to fotenie dlho netrvalo :)
Odpovedať
Profilova fotka
@17sunny17 ked nemate stanovenu hodinu vecere, tak ako mate tu veceru zorganizovanu? (len sa pytam) neviem, ako to je v pko, ci tam varia alebo mate catering? mozno je dobre, ze nemate stanoveny cas, aspon nebudes na foteni stresovat, ze musite uz ist, lebo vam vychladne polievka ;-) ale aj tak by si si mala naplanovat, ze aspon priblizne. my sme mali vytlaceny program, aby hostia vedeli, co sa kedy (priblizne) bude konat, aby mi napriklad pri prvom tanci neisli na fajciarsku alebo pred cepcenim neodisli domov.. tiez hostia vedeli, ze sa ideme fotit, aby neboli zrazu prekvapeni, ze kde sme... treba hosti tiez pripravit na priebeh dna. ;-) mas uz vybrane miesto na fotenie? dufam, ze bude krasne aby ste sa mohli pofotit v parku. teraz to tam musi byt uzasne v jeseni. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@17sunny17 premna bolo to fotenie najkrajsie z celeho dna. tak si ho uzi a hlavne relax a tiez si to uzi. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@andreaka11 nemame presne urcene, lebo ta pani v pko nam hovorila, ze sa teraz nebudeme bavit o case, zajtra tam ideme tak mozno sa uz o tom bude chciet bavit :D neviem uplne nas zrusila ked sme sa jej pytali ze o kolkej teda ta vecera. a nemohla by si mi pomoct s tou organizacou, co po com ide, aby som aspon vedela zostrojit ten program. a kde si mala ten program? kazdy ho dostal do ruky?
Odpovedať
Profilova fotka
@andreaka11 a chcela by som sa ist fotit na drazovsky kostolik, je odtial krasny vyhlad, je to tak na kopci. a pri pko je aj park tk aj tam by som chcela. a mozno po tej vecery este ku hradu, ked bude zaúpadat slnko :)
Odpovedať
Profilova fotka
@17sunny17 daj mi mail, poslem ti program, ako sme ho mali. my sme ho posielali spolu s pozvankami a potom sme mali este par vytlackov, ktore sme dali na stol, kde boli drinky.
Odpovedať
Profilova fotka
@andreaka11 alexandra.kinczerova@gmail.com dakujem pekne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@17sunny17 my sme sa brali v palenici v jelsovciach. ja by som sa asi najskor fotila v parku a na hrade (nie je to daleko od pko) a zapad slnka by som isla na drazovnsky kostolik. koho mas fotografa?
Odpovedať
Profilova fotka
@andreaka11 kamarata :)
Odpovedať
Profilova fotka
@andreaka11 tak myslite, ze by som to mala tak vymenit. mozno by to bolo aj lepsie. dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@17sunny17 poslane :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@17sunny17 ono to nie je klasicka tombola :) Je to presne na takyto ucel, zabavna a nestoji vela. Ide tam hlavne o tu srandu. Ale moznosti mas vela..Da sa vymysliet aj nieco ine..My sme mali obrad o 15h... . Este sme mali taku vec, ze ked ludia prisli do saly, museli spravit otlacky na obraz a este som mala na svadbe stromcek venovania. Pozri moj fotoblog mam tam z toho fotky. Takze aj tymto zabijes dost casu. My sme mali toto: 40.cena: Teplo rodinného krbu: teplé ponožky 39.cena: Umelecká súprava: omalovánka a pastelky 38.cena: Niečo pre ochranu zdravia: cibuľa a cesnak 37.cena: Španielska vôňa: Olivy 36.cena: Čistiaca súprava: zubná pasta a kefka 35.cena: Niečo nielen pre trpaslíkov: Cukríky Snehulky 34.cena: SOS na zajtrajšie ráno: Kyslé uhorky 33.cena: Vzácnejšie ako zlato: kilo soli 32.cena: Wellnes víkend: pena do kúpela 31.cena: Niečo na pevné nervy: balíček so sladkosťami 30.cena: Zlaté dedičstvo: paštika Májka 29.cena: Zbalená energia: tuškové baterky 28.cena: Atypické akvárium: sardinky v oleji 27.cena: Vrece zemiakov: chipsy solené 26.cena: Osvetlenie do celého bytu: čajové sviečky 25.cena: Sladké mámenie: Flaška medu 24.cena: Siesta na poobedie: 2 Pivká 23.cena: Balíček ovocia: Gumené ovocné cukríky 24. cena: Zmes tajného korenia: Flaša becherovky 23.cena: Rajské potešenie: Kečup 22.cena: Balíček núdze: 2ks WC papier, zápalky 21.cena: Pre magickú noc: soľ do kúpeľa 20.cena: Na ranné osvieženie: káva 19.cena: Sada náhradných kôl: Coca coly 2ks 18.cena: Dievčenský sen: klobáska 17.cena: Bublifuk pre celú rodinu: Jar 16.cena: Zoznámenie s indiánmi: čierny princ 15.cena: Plynová bomba: Hrach 14.cena: Balíček plný húb: hubky na riad 13.cena: Návrat do detstva: výživa 12.cena: Pomocníčky do kuchyne: varechy 11.cena: Letenka Last Minute: Red bull 10.cena: Romantická večera pre dvoch: Špagety, sviečky 9.cena: Niečo na návrat stratenej rovnováhy: Acidko velké 8.cena: Vôňa do celého bytu: osviežovač vzduchu 7.cena: Na nezabudnuteľnú noc vo dvojici : vínko 6.cena: Pre svieži dych: žuvačky a cukríky TIC TAC 5.cena: Perličkový kúpeľ: šampanské 4.cena: Sada vrtákov: cestoviny zvrtlíky 3.cena: Výlet do Tatier: tatranky 2.cena: Domáci miláčik : Vodka 1.cena: Noc s nevestou: ženích Palko
Odpovedať
Profilova fotka
@17sunny17 aby si usetrila cas, tak by som to vymenila.. je kamarat fotograf?
Odpovedať
Profilova fotka
@andreaka11 tak nie je profesional, ale venuje sa tomu vo volnom case :) ja len neviem ci ozaj pojdem po tej vecery prec, a ten drazovsky by som chcela naozaj stihnut :) tak neviem no. dj mi pisal, ze je blbe odist zo svadby ze to narusi tu atmosferu, tak neviem :ú
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?