Fotenie v deň svadby - bojím sa, že zašpiním šaty

Čaute, baby. :) Možno som paranoidná, :D ale zamýšľam sa nad tým, či si na fotení zašpiním šaty. Najskôr sa budeme fotiť asi niekde v lese a zasa nechcem také úplne nudné fotky, že na každej rovnaká póza a pod. :D Ako ste riešili také obavy? Prípadne, máte vychytávku, kt. mi v tomto pomôže? :) Ďakujem. ;)
Odpovedať
My presne z toho dôvodu sa budeme fotiť po svadbe, lebo ja si predstavujem aj fotky na, zemi, na, dreve, traktore a podobne. Ale zas ja mám šaty svoje, čiže nevadí, keď sa uspinia. Ale asi by som volila fotenie v iný den
Odpovedať
@bibusa36 No, už nad tým tiež začínam uvažovať... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Boli sme sa fotiť v pondelok po svadbe a bola to super voľba :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak máte možnosť a fotiť v iný deň tak určite to vyriešte takto. Má to iba samé výhody. Najlepšie svetlo na fotenie je aj tak až podvečer.
Odpovedať
Fotili sme sa pred obradom, saty zaspinene, vacsina sla vycistit vlhcenymi obruskami bez problemov
Odpovedať
Profilova fotka
My sa budeme v iný deň ako svadobny, presne preto ze si šaty určite zaspinim 😂
Odpovedať
Profilova fotka
Zaspinis a nic sa nestane, je to detail, ktory si nikto nevsimne, pokial teda nebude lezat na traktore zamazanom kompletne od oleja, alebo sa nevyvalas v bahne. Spodny lem siat ci cmuhy na satach obvykle zanikaju, pretoze saty su ziarivo biele a potlacia ich. Ak sa predsa stane vacsia nehoda, da sa to doma vydrhnut a nez prides k obradu je cmuha sucha :) Naozaj nie je dovod na paniku. Je to detail, na ktorom nezalezi a fotograf to z fotky vyretusuje, ak by to bolo rusive. Nikde inde si to nikto pamatat nebude. Vela pohody do priprav zelam.
Odpovedať
Dievčatá, ďakujem vám za vaše rady a skúsenosti. Vec sa má tak, že žijeme v BA a svadba bude doma na východe. Čiže to okrem ďalších výdavkov spojených s fotením v iný deň, kaderníčkou, vizážistkou zahŕňa aj požičanie šiat na viac dní (zatiaľ som sa neinformovala, či je to možné) a tiež budeme potrebovať ďalšie voľno v práci, čo tiež nie je ľahké. :/ Takže fakt neviem, pretože asi by som chcela aj také fotky že ležíme na zemi a fot nás zhora... A to si asi dogabem šaty aj vlasy... No neviem, stále nie som rozhodnutá. Všetko má výhody aj nevýhody, len sa rozhodnúť.
Odpovedať
Profilova fotka
@jackiedanielsova Tak čo nedeľa podvečer? Prípadne v pondelok. Ležať na zemi vo svadobný deň asi nepôjde, aj keby si si dala veľký pozor, aby sa nezašpinili veľmi šaty, tak ako hovoríš, účes by bol tiež problém, mohla by si na fotkách pôsobiť "neuvoľnene", kvôli obavám, že si poškodíš šaty alebo vizáž. Ak to nijako inak nepôjde a budete sa musieť fotiť v deň svadby, tak niektoré druhy fotiek asi budeš musieť oželieť. Otázkou je, čo je pre teba dôležitejšie - vysnívané fotky ako pamiatka na celý život alebo ušetrenie výdavkov spojených s fotením v iný deň :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mna budeš mat väčší pokoj, krajšie fotky, keď sa budete fotiť v iný deň :) Rovnako aj viac emocii keď sa uvidíte na odobierke alebo pred obradom alebo dokonca na ňom. My sme sa fotili až dva týždne po svadbe, lebo najbližšie týždne pršalo 🙈 Neviem z akého salónu požičiavas šaty, ale cez týždeň ti určite nebudú mat problém tie tvoje požičať...viem že v El sa za to ani neplatí... a fotiť v Ba? To je tiež riešenie :)
Odpovedať
@jackiedanielsova taktiez sa z tohto dovodu budeme fotit v iny den. Je to tak lepsie, aj si myslim, ze su uz mensie stresy a tak. Byva to take kludnejsie fotenie ako ked to je v den svadby.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?