Fotenie v okolí Veľkej Lomnice

Ahojte :) Snúbenec, aj keď Čech /alebo možno práve preto/ je veľký milovník Vysokých Tatier a veľmi rád by ich mal v pozadí našich svadobných fotografií. Pretože sa budeme fotiť dopoludnia v deň svadby a časový pres bude značný, rozhodli sme sa, že sa pojdeme fotiť do okolia Veľkej Lomnice, ktorá je zo Spišskej Novej Vsi predsa len bližšie, ako povedzme Štrbské pleso. Dievčatá, ktoré sa vyznajú v tomto okolí, vedeli by ste mi poradiť pekné a inšpiratívne miesta, kde by sme mali pekné zábery? Zároveň Vás prosím, je tam nejaký pekný interiér na fotenie v prípade, že by pršalo? Chceme jednoduché pekné prirodzené fotky bez rekvizít a póz. Ďakujem krásne za rady a nápady. M.
Odpovedať
Profilova fotka
@calvera25 Dobrý deň, pokiaľ dopredu rátate s veľkým časovým pressom, doporučil by som Vám fotenie portrétnych (figurálnych) fotografií realizovať v iný než svadobný deň, napr. hneď na druhý deň v nedeľu. Má to nesporne niekoľko výhod, predovšetkým budete mať väčšiu časovú flexibilitu a možnosť zájsť na viacero miest do Tatier, nielen na Štrbské, či Skalnaté pleso, ale aj napr. do Tatranskej Javoriny. Vôbec cestu č. 67 (do Tatranskej Javoriny a okolia Ždiaru) by som Vám doporučil na fotenie počas svadobného dňa. Otázku pediskutujte i so svojím fotografom, drtivá väčšina fotografov si za druhý deň neúčtuje nič naviac, pretože je to aj v ich záujme, aby sa nefotilo v strese a fotky dopadli dobre. S prianím pekného svetla a príjemných svadobných príprav, Ján Senčák PS. Keep calm and ready
Odpovedať
@jansencakphoto pekný deň, ďakujem za príspevok. Samozrejme otázka fotenia druhý deň po svadbe je na mieste, ale veľmi sa mi do tejto varianty nechce ísť, pretože by to znamenalo znovu absolvovať líčenie a česanie, nehovoriac o tom, že budem po prehýrenej noci veľmi krásna a odpočinutá :) (i keď mejkap znesie veľa, to je fakt :)) v každom prípade to určite ešte budem konzultovať s našim fotografom, čo on vymyslí. Času na fotenie bude zrejme dosť (počítam minimum tie dve hodiny), ide mi hlavne o to, aby sme nemuseli v deň svadby cestovať príliš ďaleko. Ďakujem za tipy, cestu č.67 si značím :)
Odpovedať
Profilova fotka
@calvera25 Dobry den. Bude sa Vam pacit nasa praca - az ano ozvite sa k nam co najskor. Radi Vam pripravime ci obrazky alebo video z oslav Vasej lasky ;-)
Odpovedať
@woowproduction pekný deň, ďakujem za ponuku, ale fotografa už máme.
Odpovedať
Profilova fotka
@calvera25 dakujem, vyuzite moznost nasich sikovnych kameramanov
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?