Fotky cez internet. Kde ste si dali robiť?

Profilova fotka
prosím Vás, dávali ste niektorá robiť si fotky cez internet? nasla som stranku HAPPY FOTO a tam je to lacné...len nemam s tým žiadne skúsenosti...poradte ;-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ahoj dzula. Ja som si uz par krat objednavala fotky z Happy foto a som s nimi velmi spokojna. Dokonca aj svadobne som si tam davala robit Okolo 500 fotiek. a teraz sa chystam dat robit formatu 13x19, je na ne akcia a na atelierove, ci z exterieru sa velmi hodi tento format. ;-)
Odpovedať
Aj ja mam s Happy Foto dobru skusenost. Dala som si tam robit fotky tesne po svadbe, ked bola nejaka letna akcia. Poslali ich sice po 3 tyzdnoch, nie troch dnoch ako maju napisane na stranke, ale pre to mnozstvo fotiek zo svadby to bola vynikajuca cena.
Odpovedať
Profilova fotka
noo tak to je super...ďakujem pekne za referencie ;-) tak asi to vyskúšam aj ja, lebo tu u nás ide fotka okolo 4-5 sk...a to je poriadny rozdiel pri takom množstve :-|
Odpovedať
Profilova fotka
aaa ešte ako ste to robili.... posielali ste CD, alebo cez ten nainštalovaný program či čo to je :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj.aj my sme si davali robit fotky cez happy, uy asi 4-krat. Vzdy sme boli spokojni. Po svadbe sme este stihli akciu 10x15 za 2 sk, a davali sme robit asi tisic kusov, cize sme usetrili asi 4 tisic, lebo u nas stoja take fotky 6 sk 8-) Farebne su dokonca este krajsie ako u nas vo fotosluzbe. A rodinam sme si mohli dovolit dat asi 20 kusov fotiek zo svadby do rodiny, co boli vsetci prekvapeni, ze az tolko dostali. Tento posledny krat sme mali trochu problemy s dorucenim fotiek, lebo celkovo sme dali robit 1500 ks a ze vtedy kvoli akcii toho mali v happy vela a este velika objednavka, tak nam to doslo v brutalne velkom baliku co mal 6,2 kg a cakali sme nan namiesto 3 dni az 2 tyzdne. Ale to bola naozaj vynimka, lebo predtym nam boli fotky vzdy dorucene do 3 dni. Drahy to posielal predtym cez ten ich program,teraz naposledy tusim aj cez web.
Odpovedať
Profilova fotka
catyka my sme tiez stihli tu akciu. A co sme mali mat fotografku, ta nam vravela ze fotky 10x15 u nej stoja 15,- a to uz je riadny rozdiel oproti 2,- Sk za fotku. Tiez sme hoooodne usetrili my sme tiez mali 500 fotiek a prislo to v baliku. Tiez som sa nevedela dockat a volala som tam a hovorili ze ak to ide v baliku, tak to trva dlhsie (cca 2-3 tyzdne) zvacsa to posielam cez ten program, ale kedze teraz mi to nechcelo zobrat, tak som to dala tiez cez web
Odpovedať
Profilova fotka
tak žienky...ďakujem za ďalšie dobre správy... musím to oznámiť manželovi a dáme si to asi tam spraviť... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
aaa ešte jedna otázočka.... v akom formáte a v akej veľkosti sa im to má poslať?...akosi som to na ich stránke nevedela nájsť :-|
Odpovedať
Ahojte, tak Vas poprosim o infosku tykajucu sa toho "HAPPY FOTO"..prosim Vas o co ide?? hadzete tu sumy 2 Sk za kus a ja len pozeram ze o com to tu tie babizne hovoria....vysvetlite mi to prosim?? Dakujem :))
Odpovedať
Profilova fotka
buba...tak ide o vyvolanie digitálnych fotografií?...ak chcieš viac cien..tak sa mrkni na ich stránku...myslím si že sú to fakt bezkonkurenčné ceny ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
catyka....alebo majinka...neviete mi poradiť s tou veľkosťou a formátom? ;-)
Odpovedať
toto je skopirovane z ich stranky zo sekcie Otazky/Odpovede: Aké formáty snímok je možné používať? - Výhradne komprimované formáty JPG, aby sa dáta nesťahovali príliš dlho. Aké rozlíšenie musí mať snímka, aby sa ukázal zelený „smajlík“? - Odporúčame nasledujúce minimálne hodnoty rozlíšenia... 9 x 13 684 x 456 Pixlov 10 x 15 768 x 512 Pixlov 13 x 19 1152 x 765 Pixlov 20 x 30 1536 x 1024 Pixlov Čo znamenajú jednotliví „smajlíkovia“ v prehľade snímok? - „Smajlíkovia“ Vám automaticky ukazujú predpokladanú kvalitu výslednej fotografie. Táto kvalita závisí od rozlíšenia Vašej digitálnej snímky. Čím väčšia má byť zhotovená snímka, tým vyššie musí byť rozlíšenie. Len tak dosiahnete optimálnu kvalitu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja tiez odporucam, uz si cez nich vyvolavame asi rok a kvalita je vyborna, ani raz som sa nemohla stazovat (samozrejme, ak ja nezadam fotku s nizkou kvalitou, boli aj take ale u tych som to predpokladala, ze budu ake budu) cas dodania je premenlivy, posledna varka chytila svadobny osial (ako tu citam) :-D , cakali sme asi 2 tyzdne ale inak su do tyzdna ;-)
Odpovedať
skuste si dat urobit par z tych fotiek v normalnom(este lepsie v renomovanom) labe, ci neuvidite rozdiel... rozlisenie 1536x1024 nestaci pri 300dpi ani na 10x15 a nie to este na 20x30(predpokladam cm)
Odpovedať
Profilova fotka
tak dík moc za odpovede :-D
Odpovedať
dzula diky za temu. Prave sa mi podarilo si objednat fotky z Happy foto. Som zvedava, kedy pridu. objednala som 156 ks. Myslite, ze pridu do 3 dni?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj lejla....tak potom daj vedieť ako si dopadla... ja sa tiež chystám ich poslať..len nemám veľmi čas ich vybrať ]-( :-| :-( ...ale už by bolo aj načase, veď sú už dva mesiace po svadbe :-N
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja este uvazujem nad akciou 13x18, asi si dam par spravit. u nas vo fotosluzbe to stoji 12 sk, takze dam spravit nejakych 20 fotiek a oplati sa mi to aj pri tych ich poplatkoch 110 sk :-D A som prekvapena, ze teraz v septembri vsetkym meskali zasielky, ja ze sme boli jedini ;-) takze preto mali prny odkazovac ked sme sa im snazili dovolat a radsej nebrali telefon :-D :-D :-D ale cakanie aj tak stalo za to.
Odpovedať
jeeeeeeee..ste ma nalákali..skúsim to aj ja..bola som u kamky na svadbe a nejaké fotečky by sa mi veru zišli...a ešte sa vás opýtam...poštovné a tak..to je tých 110sk? vdaka 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Manipulačný poplatok 39,90 sk Zasielateľské náklady 69,00 Sk
Odpovedať
Profilova fotka
viac sa neplati nic, t7ch 69 sk je vlastne dobierka
Odpovedať
to znamená...? platia sa oba poplatky? vieš, ja som si to ešte riadne nepreštudovala...až teraz som to vdaka vám objavila..a utekám do robotky, tak aby som vedela..vdaka moc 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja si davam pravidelne cez nich robit foto a som spokojna, poslu do 2-3 dni :) niektore sa im nepodaria a pridu zrnite, neviem ako sa im to podari z kvalitnej foto, ale to je tak 1-2 z 300 fotiek. Celkom fain uspesnost ;-) inak som spokojna :)
Odpovedať
no ja mám jednu strašne zlú skúsenost...teraz je to novinka, taký prístroj v DM drogerii, tam si nahádžeš foto z telefonu a oni ti urobie normálne fotky...len problém bol možno aj na mojej strane, ale ked videli, že tie fotky vôbec nie sú kvalitné a urobili mi ich aj tak..a za 8fotiek škaredých som platila 100korún!!!! tak to ma vytočilo už úplne... ale toto happy foto podla vašich skúseností nebude také zlé... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
miriama platia, sa obidva, dokopy asi 110 sk
Odpovedať
Ahojte v happy-foto bývajú vždy najlepšie ceny a dávam si tam fotky robiť pravidlne. Zatiaľ som veľmi spokojná. Vlani sme už teraz s mojím mužíčkom fotili svadbu mojej sestre a fotky sme dávali robiť práve v happy-foto. Okolo 300 fotiek nás vyšlo necelých 1200 Sk a v tom bolo veľmi veľa fotiek rozmeru 13x19. My sme mali svadbu pred necelým mesiacom a práve sa snažím doupravovať naše svadobné fotky a chcem využiť terajšiu akciu 19x13 = 3,45 Sk. Čo sa týka poplatkov, tak aj všade v drogerkach sú ceny za spracovanie, takže tam je veľmi malý rozdiel na poplatku a ceny za jednotlivé fotky sú tam niekedy aj niekoľkokrát vyššie.
Odpovedať
tak ja to teda skúsim 8-) a dám si ten rozmer čo je teď v akcii ;-)
Odpovedať
Kocky, hura, mam dobierku na poste - uz mi prisli fotecky. Zajtra sa ozvem, ake boli. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
super...som veľmi zvedavá ;-)
Odpovedať
takze, fotecky prisli, vsetky su pekne, tak sa z nich vytesujem. Ani jedna nie je pokazena.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?