Foto a video 24.9.2022

terkaem
Autor diskusie
29.03.2022
Prosím, odporučte overeného fotografa a kameramana. Páčia sa nám fotky s atmosférou, nie umelé pózy a moderný štýl videa. Ďakujem!
Odpovedať
Zoradiť podľa:
Profilova fotka
tomas_schiller
PRO
29.03.2022
Dobrý deň Vás termin mam zatiaľ voľný Moje portfólio nájdete na mojom Webe
Odpovedať
Profilova fotka
zuzanaminarovicova
PRO
29.03.2022
@terkaem nech sa paci, skuste si pozriet moje portfolio tu alebo navstivte moju www stranku, ci IG profil. Ak sa Vam moja praca paci, som Vam k dispozicii.
Odpovedať
gaphoto
PRO
30.03.2022
Príspevok bol upravený adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra. Porušoval pravidlo "Iný dôvod". Dobrý deň. Rád Vám nafotím Vašu svadbu. Prosím, pozrite si moju stránku a FB.
Odpovedať
Profilova fotka
patrikmolcan
PRO
30.03.2022
Dobrý deň, váš termín mám voľný, pozrite si môj profil a ak sa vám moje portfólio páči tak ma kontaktujte 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
skolnikphotography
PRO
30.03.2022
Dobrý deň, Váš termín mám zatiaľ voľný. Skúste sa pozrieť na môj web, kde nájdete všetky potrebné informácie - a ak by Vás moja práca zaujala neváhajte ma kontaktovať - som Vám plne k dispozícii. S pozdravom a prianím pekného dňa skolnikphotography
Odpovedať
elkondry
04.04.2022
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra. Porušoval pravidlo "Iný dôvod".
Profilova fotka
michalancin
PRO
04.04.2022
Pekný deň, ak by sa Vám moja výsledna práca z fotografovania svadieb zapáčila, termín mám voľný 🙂 viac mojich fotiek si nájdete v mojom portfóliu na mojasvadba alebo na mojej webovej stránke. S pozdravom Michal Ancin
Odpovedať
Profilova fotka
miqocash
PRO
04.04.2022
@terkaem Pekny den nahliadnite na moju pracu, ponukam originalne napady, viac ako 300 skusenosti na svadbach. Viac v mojom profile alebo na fb Miqo Cash Photography.
Odpovedať
Profilova fotka
didifoto
PRO
05.04.2022
Dobrý deň, termín mám voľný, viac info pošlem v správe.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?