Foto + Video 09.06.2018 Humenné

4. okt 2017220

Hľadáme šikovného fotografa/fotografku + videoštúdio/kameramana na našu svadbu, ktorá bude 09.06.2018. Záleží nám na profesionálnej úprave fotografií.

• @dreikaan  Pri výbere fotografa si nevšímajte iba dokonalé nastajlované portréty. Platíte fotografa za celodennú prácu, žiadajte od fotografov celé svadby a pozrite si ich niekoľko, aby ste mali istotu, že fotograf má konzistentný štýl a nespravil pekné fotky iba vďaka prostrediu. Portrétové fotenie ako-tak zvládne relatívne veľa fotografov, ale nafotiť celú svadbu na slušnej úrovni iba málokto. Viac informácií posielam v správe.

• Ďakujem veľmi pekne za tip aj za informácie, v tomto s vami súhlasím.

• @dreikaan  to ste jedna z mala. a nemyslim tym iba nevesty, ale aj kolegov fotografov a fotografky 🙂

• Sponzor fóra
  • V príspevku som uviedla, že chceme profesionálne upravené fotografie čím som chcela odfiltrovať reakcie od fotografov, ktorí fotky neupravujú vôbec alebo veľmi amatérsky, kde sa nedá pozerať na retuš a farby, ktoré sú niekedy až ohnivé. Taktiež ako píšete nemám záujem o 10 alebo 15 upravených fotiek niekde v exteriéri a potom ďalších xy zo svadby, ktoré budú mať úplne iný štýl... Ďakujem za správu, pozriem si vaše galérie.

• Skúste pozrieť aj môj web 😉

• @dreikaan  Zdravím, Váš termín mám voľný. Pokiaľ Vás moja práca zaujme, rád poskytnem viac info. S pozdravom

• Rád Vám ponúknem svoje fotografické služby, v prípade záujmu alebo otázok ma kedykoľvek kontaktujte...

• Dobrý deň 😊 Zatiaľ váš termín mám voľný. Prajem Vám pekný deň 😊

• Dobrý deň. Pozrite si naše portfólio, ak by Vás naša práca zaujala, určite nás kontaktujte.

Za veľmi exkluzívnu cenu Vám vieme momentálne zabezpečiť v našej SVADOBNEJ AKCII kameramana + fotografa. 😎

Je možnosť ešte mnoho ďalších služieb, ktoré si u nás viete za príplatok objednať, druhého kameramana, kamerový žeriav, foto-knihu atď ...

PS : Odporúčam Vám si pozrieť projekt PHOTOVIDEO Dreams na ďalší rok už bude v plnom prúde 🙂 Sme z Humenného 🙂

S pozdravom video-štúdio MAVEX 😎

• @videostudiomavex  Neuverite, ale uz tyzden nad vam uvazujem co sa tyka videa 🙂

• @monikamolnarphotography  Pisali sme si spolu na fb 😉

• @dreikaan  tak už to len dotiahnuť do finálneho konca 😉

• @videostudiomavex  Este chcem svojmu priatelovi ukazat nejake vase videa lebo rozhodovanie nie je len na mne 🙂

• Dbobrý deň, Váš termín mám ešte voľný 🙂

• Ahoj, ja som mala Globus Foto/Video, super cena/kvalita 🙂

• Sponzor fóra
  • Sme tu pre Vás!

• @dreikaan  Dobry den, termin mam taktiez volny.

• @dreikaan  studioplancar

• Dobrý deň,
    môžem Vám ponúknuť naše foto a video služby. 🙂
    Ak Vás zaujala naša práca rada Vám odpoviem na akékoľvek otázky.
    Ďakujem
    S pozdravom

• dobrý deň ak by ste mali záujem a naša tvorba by sa vá páčila sme tu pre vás

• dobrý deň ak by ste mali záujem váš termín máme ešte voľný a do konca roka ponúkame aj zľavu na svadobné balíčky

• @dreikaan  Dobrý deň termín máme volný. Pozrite si našu ponuku. Foteniu svadieb sa venujume už roky a taktiež s úpravou fotografií máme velké skúsenosti. Pekný deň

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Dokumentárna svadobná fotografia
    Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.

Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov