Fotograf, 15.6.2019, Danišovce

Hľadám cenovo dostupného fotografa na svadbu 15.6.2019 v Danišovciach. Nepotrebujem fotografa za 500€. Poraďte prosím.
Odpovedať
Profilova fotka
@mimka126 to mate jednoduché. dopyt tu je, večer pozrite ponuky, ktorych vam pride dost (tych lacných je prekvapivo velke množstvo), potom uz len enikibeniki a zajtra sem môžete napísať, ze svojho fotografa uz mate :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mila nevesta, dovolim si napisat kratky komentar. Pisete, ze zhanate fotografa a zaroven ze nepotrebujete platit 500 eur co je viac menej len priemerna cena za tuto sluzbu. Urcite dostanete nespocetne mnozstvo ponuk mozno aj na fotenie zadarmo. Moze sa stat, ze cenovo dostupny fotograf to nezvladne a Vase fotografie mozu byt doslova nacnou morou, nebolo by to prvy krat (alebo nebudete mat ziadne). Odporucam aspon napisat limit co je pre Vas dostupna cena za fotografa, otazne je ale aku kvalitu ocakavate. Prajem stastnu ruku pri vybere fotografa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mimka126 Dobrý večer prajem, termín momentálne voľný , ponúkame viaceré balíčky :-)
Odpovedať
@mbstudio1 a aké sú ceny?
Odpovedať
Profilova fotka
Pekný večer, posielam Vám správu do IP :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, rada Vám ponúknem naše foto alebo video služby. V prípade, že Vás zaujala naša tvorba rada Vám odpoviem na akékoľvek otázky. :-) Ďakujem S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Dobrý deň, termín mám voľný ... posielam ponuku do IP
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Ja Vám chcem ponúknuť fotobúdku resp. Fotokútik. Radi Vám pripravíme rámčeky na ktorých budú Vaše mená, dátum svadby a pod. Máme tiež zábavné rekvizity a pekné pozadia. Všetky fotky budú vytlačené hneď po odfotení v neobmedzenom množstve. V ponuke je toho veĺa, ale lepšie to prekonzultovať po telefóne. Všetko na profile a www. Do fotobudkovania.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?