Fotograf 25.5.2018 BB do 600 e.

21. nov 2017110

Hľadáme šikovného a spoľahlivého fotografa na našu svadbu v BB , radi by sme sa zmestili do 600 e , nájde sa taky? 🙂

• @sssima  Samozrejme 🙂

• Dobrý deň, termín mám ešte voľný, viac informácií posielam do správy 🙂

• Dobrý deň.

Pozrite si naše portfólio, ak by Vás naša práca zaujala, určite nás kontaktujte.

• Sponzor fóra
  • Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• @sssima  pozrite si aj moje svadobne fotografie, viac info na webe

• @sssima  urcite sa najde, ale neurobte tu chybu, ze budete pozerat LEN na fotky. Tie sú dôležité, ale rovnako dôležite je ako vznikajú, či je pri nich zábava, alebo stres, kopa opakovania záberov a celodenné režírovanie, alebo o fotografovi ani nebudete vedieť. Zistite si kedy vam fotograf fotky doda, v akej kvalite, s akym spracovanim. Keď sa porozprávate s fotografmi, zistite, aké sú vaše potreby a ich riešenia problémov. Budte narocna, chcite o fotografovi vediet viac nez len ze si pozriete 5 jeho najdokonalejsich fotiek z poslednych 4 rokov fotenia.

Viac postrehov a rád sa dočítate aj na blogu na mojej webstránke, kde nájdete aj moje portfolio a cennik. Prist za vami do BB nie je problem 🙂

• Dobrý deň, termín mám voľný, v prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať 🙂

• @sssima  Dobrý deň, rád budem Vašim svadobným fotografom. Som zo Zvolena. Pozrite si moju tvorbu. Keď budete mať akékoľvek otázky, som tu pre Vás.🙂 Prajem Vám príjemný deň, Martin

• Rád Vám ponúknem svoje fotografické služby, v prípade záujmu alebo otázok ma kedykoľvek kontaktujte...

• Dobrý deň! Termin mam volny. Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio))

• @sssima   Dobrý deň. Váš termín mám voľný. Prosím pozrite moje práce

• ak by ste mali záujem a naša tvorba sa vám páčila sme tu pre vás

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov