Fotograf, 26.09.2020, Vršatec

7. okt 201913

Dobrý deň, hľadám svadobného fotografa na termín 26.09.2020 Dubnica - Vršatec, prosím o Vaše ponuky, ďakujem pekný deň 🙂

• Dobrý deň, nahliadnite na náš web, obaja sme rodení Dubničania, takže lokalitu poznáme veľmi dobre 😊

• Dobrý deň, Váš termín mám zatiaľ voľný, moju tvorbu nájdete na FB: Kyria photography alebo na webe 🙂

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň, termín mám voľný. Písal som Vám súkromnú správu

• Pekný deň,rád ponúknem svoje služby,termín voľný,viaceré výhodné časové balíčky 🙂
    Viac info i na mojom webe.V prípade záujmu ma prosím kontaktujte, Ďakujem, Milan

• @yanett7
    Dobry den, váš termin mam zatial volny. Pozrite si moje portfolio a referencie na webe.
    Tomas
    .

• @yanett7   Dobry den, pozrite si aj moje svadobne fotografie, termin mam volny cennik je na webstranke.

• dobrý deň ak by ste mali záujem sme tu pre vás termín svadby máme ešte voľný zasiela aj súkromne správu

• Dobry den, termin mam volny a v pripade, ze Vas zaujem moja tvorba rad poslem cenovu ponuku. Mozete vyuzit aj konciacu zvyhodnenu ponuku na profesionalne foto+video sluzby.
    Prajem prijemne svadobne planovanie
    Marek

• Zdravim, tento termi mam volny, pokial Vas moja praca zaujme, rad poskytnem viac info. S pozdravom

• Príjemný dobrý deň,

termín máme voľný ... posielam ponuku do IP 😎

• Dobry den. Budem rad ak nahliadnete do mojho portfolia. V pripade zaujmu poslem aj cenovu ponuku 🙂

• Dobrý deň, @yanett7  , rád budem Vašim fotografom. Pozrite si moju tvorbu a keď budete mať akékoľvek otázky, veľmi rád Vám odpoviem. Prajem Vám príjemný zvyšok dňa, Martin 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Pôsobím v Bratislave a okolí a rada pricestujem vrámci Slovenska.
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov