Fotograf 29/08/2015 Zilina

Profilova fotka
sonka0908
Autor diskusie
17.05.2015
Dobry den, hladam fotografa na nas svadobny den. Viete mi niekto poradit? Uprednostnujem fotografa, ktory vie zachytt " moment " a nie o ktorom viem, ze foti a ja pozeram do objektivu ;-) Dakujem
Odpovedať
Zoradiť podľa:
Profilova fotka
salsape
17.05.2015
feri bologa, žilina, djte si ho do fb vyhľadať. je skvelý, máme ho zajednaného
Odpovedať
Profilova fotka
tutuphoto
PRO
17.05.2015
Dobrý deň @sonka0908, termín máme voľný,ponúkam Vám naše služby. Našu prácu si môžete pozrieť na webe alebo blogu, v prípade otázok ma kontaktujte. R :)
Odpovedať
Profilova fotka
marlinphotography
PRO
17.05.2015
Dobrý den, termín máme volný a rádi za Vámi dojedeme. Bližší informace zasíláme do zpráv. Martin a Linda MarLin Photo
Odpovedať
Profilova fotka
rbgstyle
PRO
18.05.2015
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra. Porušoval pravidlo "Iný dôvod".
Profilova fotka
daludapefotoavideostudio
PRO
18.05.2015
Dobrý deň, sme tím ľudí a zabezpečujeme komplet svadobný servis. Váš termín máme zatiaľ voľný. V prípade otázok ma prosím kontaktujte a rada Vám odpoviem na Vaše otázky. :-) Ďakujem S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
rbgstyle
PRO
19.05.2015
Neviete si vybrať svadobného fotografa? Vyskúšajte RBG STYLE a máte postarané nielen o fotografa ale aj o vizážistku, ktorá sa venuje aj modelovaniu nechtov, 3D-6D mihalniciam. S týmto tímom profesionálov máte postarané o viac problémov. Snažia sa zachytiť prirodzenú krásu než umelú dokonalosť. Preferujú skôr zachytenie atmosféry , aby ste mali na čo po rokoch spomínať. Zažite ich aj na Vašej svadbe hocikde na Slovensku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?