Fotograf na 30.5.2020 - Vrbovce

Ahojte , zhanam fotografa/ku na nasu svadbu konajucu sa dna 30.5.2020 v obci Vrbovce (okres Myjava). Viete mi niekoho doporučit, kto by malv tento den volny termín? Hmm :-) vdaka za kazdu odozvu.... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@filip86
Odpovedať
Profilova fotka
@filip86 ahoj, pozrite si moje portfolio a referencie na webe, termin zatial volny. Tomas
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, termín máme voľný, pozrite si náš web 😉
Odpovedať
Profilova fotka
@filip86 Termín mám voľný. Nahliadnite na môj web prosím. Želám všetko dobré & be happy :) Kajo
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer, poteší ma ak nahliadnete aj na môj web, kde nájdete všetky potrebné informácie. V prípade záujmu, alebo akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať telefonicky, alebo cez kontaktný formulár na mojej web stránke. Som Vám k dispozícii. S prianím pekného večera skolnikphotography.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň prajem, Váš termín mám zatiaľ voľný môžete si pozrieť aj moju tvorbu tu na mojom profile alebo viac nájdete na fb stránke Michelle D. Photography. :-)
Odpovedať
@dananai Dobry den, Vedeli by ste mi prosim Vas poskytnut blizsie informace? tj. cennik ,ci mate pevnu sadzbu alebo formou balickov.... dakujem S pozdravom Filip Lukáč
Odpovedať
Profilova fotka
dobrý deň termín svadby máme ešte voľný ak by ste mali záujem sme tu pre vás
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Termín mám ešte voľný. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite dostanete ponuky od mnohych fotografov, ale odporúčam vám orientovať sa na profesionálov. Maloktory z majitelov fotoaparatov je naozaj profesional, v tom zmysle ze sa plnohodnotne venuje foteniu a vie vam garantovat cas dodania fotiek a kvalitu fotiek z priebehu celej svadby (nielen pár krasnych fotiek z portretoveho fotenia). Ak by ste sa pripadne aj rozhodli pre neprofesionala, urcite si ho dobre preklepnite a odporucam, aby ste si vypytali a pozreli fotky z niekolkych celych svadieb, tj. vsetky fotky ktore klientom dodal, aby ste ziskali predstavu o celkovom výstupe zo svadby. Ono totiž pár krasnych portretoviek z posledych 5 rokov, alebo portfolio fotiek fotených so zaplatenými modelmi na fotografickom kurze, kde všetko nastavili lektori može na webke fotografa trochu zahmlievať pravdu o skutočných kvalitách fotografa. Držím palce pri výbere :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?