Fotograf - 4.7.2015 - Trencin

7. máj 201516

Hladame fotografa na 4.7.2015 do Trencina, piste mi ponuky do spravy.
Vdaka

• Pekný deň, skúste pozrieť moje práce. Termín zatiaľ voľný! 🙂

• Dobrý deň, od internej pošty som Vám poslal ponuku. Ak by ste mala akékoľvek otázky rád Vám na ne odpoviem 🙂

• Rád Vám ponúknem svoje služby, v prípade otázok ma kontaktujte...

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje služby svadobnej fotografie. Pozrite si aj web stránky. Keď Vás moja tvorba zaujme a budete mať akékoľvek otázky, rád Vám odpoviem 🙂

• Dobrý večer prajem,
    skúste pozrieť aj moju tvorbu. Bližšie informácie nájdete na webovej stránke.

• Ahoj, skús pozrieť aj moje portfólio, možno Ti môžem ponúknuť to, čo hľadáš. 🙂 Pre viac info píš!

• Dobrý deň, termín mám zatiaľ voľný a ponuku posielam.

• Dobrý deň,
    poslala som Vám IP s ponukou našich služieb. 🙂
    Ďakujem
    S pozdravom

• Dobrý večer, možno sa Vám zapáčia naše fotky, sme pár svadobných fotografov Jana a Peter-Pier Photography, ja z Trenčína pochádzam, poznám ho veľmi dobre 🙂 Váš termín máme zatiaľ voľný, nech sa páči pozrite si naše portfólio, želám pekný večer a dobrý výber 🙂 Jana

• Dobry den! v uvedeny termin vam viem ponuknut svoje sluzby.

• Rad vam ponuknem moje sluzby 🙂

• Dobrý deň,
    ponuku som vám poslala v správe.
    Prajem krásny predĺžený víkend a výborný výber Beata

• my sme mali Majku Jakušová - milá osôbka a nádherne fotí
    odporúčam 😉
    kontakt - https://www.facebook.com/fotojakusova?fref=ts

• Svadba s RBG STYLE
    Hľadáte svadobného fotografa, vizážistku, stylistku všetko v jednom ?
    Vsaďte na RBG STYLE tím profesionálov. Špecializujú sa od zachytenia atmosféry, svietenia, kompozície, vizáže, modelovaniu nechtov, 3D-6D mihalniciam až po výsledný efekt PERFEKTNÉ FOTKY z vášho jedinečného svadobného dňa.
    Tento RBG STYLE tím je flexibilný , príde za Vami hoci aj na kraj sveta . Hlavnou prioritou tohto tímu je spokojnosť zákazníkov.

• No hlavne ani neuvazujte nad fotografkou Lenka Kosicka. Maximalne sme na nu nahnevani, absolutne neprofesionalna fotografka, dnes sme po 7 mesiacoch dostali fotky s albumom nad ktorym sa nam pozastavil rozum, totalne obycajny a skaredy. Komunikacia s nou je nulova, riesi si svoje sukromne problemy namiesto prace. Dva mesiace nam nedvihala telefony, ani neodpovedala na sms ani maily. Prachy zobrala a tym to pre nu haslo.
    Tuto pani fotografku neodporucam ani svojmu nepriatelovi!!!! Fotografku KOSICKU nikdy viac!!!!!!

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Zvečnite si svoj svet, objektívom môjho fotoaparátu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov