Fotograf 5.9.2020 - Svätý Jur

Ahojte, hladame fotografa na 5/9/2020 okolie BA. Svadba je vo Svatom Jure, a mame zaujem o nafotenie svad. reportaze. Popropsili by sme doporucenie najlepsie so strankou s portfoliom, resp. ak by ste niekto mali skusenosti tak by to bolo uplne najviac! Dakujeme. A-
Odpovedať
Profilova fotka
@annablazek tento termin mam zatial volny. :-) pozrite si moje portfolio a rada Vám pripracím CP nq mieru 😉
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer, Váš termnín mám zatiaľ voľný. Skúste sa pozrieť na môj web, a ak by sa Vám moja práca páčila - neváhajte ma kontaktovať. V prípade akýchkoľvek otázok som Vám plne k dispozícii. S pozdravom a prianím pekného večera skolnikphotography
Odpovedať
Profilova fotka
@annablazek pekný večer prajem, tento termín mám voľný. Pokiaľ Vás moja práca zaujme, rád poskytnem viac info. S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, Váš termín zatiaľ máme voľný, v prípade záujmu nahliadnite na náš web 😊
Odpovedať
Profilova fotka
@annablazek Pekny vecer. Viac foto na fb miqo cash photography Mate spravu
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, termin mam obsadeny, ale mam pre Vas radu a tiez pre dalsie nevesty. Ako sama pisete, velmi dobre si pozrite ako fotograf zvlada to najtazsie co musi zvladnut kazdy, ale s roznym vysledkom. Reportaz je najtazsi zaner z toho co sa na svadbe foti, nakolko na jeden moment ma fotograf len jeden pokus a ziadny cas na pripravu vacsinou. Verim, ze najdete niekoho kto to naozaj zvladne a nie len nacwaka... Prajem prijemne svadobne planovanie Marek
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, máte súkromnú správu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den. Ponuku som poslal do spravy :-)
Odpovedať
Dobrý večer, ďakujem za reakcie, myslím, že sme si už vybrali :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?