Fotograf 7.11.2015

13. sep 201519

Hľadám fotografa na termín 7.11.2015 najlepšie z Oravy. Poprosím aj s cenami prípadne kontaktom, ďakujem 🙂

• Rád Vám ponúknem svoje služby, v prípade otázok ma kontaktujte...

• Pekný deň prajem. Termín voľný. Pozrite si aj moje svadobné fotografie 🙂

• Dobrý den,
    Váš termín máme volný. Bližší informace zasílám do zpráv.

S pozdravem

Martin Hnátek | MarLin Photography

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň, termín máme voľný, bude rady súčasťou Vášho svadobného dňa 🙂 Ak vás naša práca zaujme, viac info pošleme do správy. Pekný deň 🙂

• Neviete si vybrať svadobného fotografa?
    Vyskúšajte RBG STYLE a máte postarané nielen o fotografa ale aj o vizážistku, ktorá sa venuje aj modelovaniu nechtov, 3D-6D mihalniciam. S týmto tímom profesionálov máte postarané o viac problémov. Snažia sa zachytiť prirodzenú krásu než umelú dokonalosť. Preferujú skôr zachytenie atmosféry , aby ste mali na čo po rokoch spomínať.
    Zažite ich aj na Vašej svadbe hocikde na Slovensku.
    Viac informácií nájdete na mojej stránke.

• Zdravím, Váš termín mám voľný. Pokiaľ Vás moja práca zaujme, rád poskytnem viac info. S pozdravom

• ja odporucam seba sa 🙂 v pripade za vas moja praca zaujme kludne sa ozvite 🙂

• Dobrý deň váš termín mám ešte voľný ak by ste mali záujem 😃

• BUdeme radi ak si pozriete aj našu tvorbu 🙂

• Dobrý deň,
    v prípade, že sme Vás zaujali radi sa Vám odprezentujeme aj prostredníctvom našej tvorby. 🙂
    Ak máte na mňa nejaké otázky odpoviem Vám.
    PS: Oravu poznáme a nemáme problém pricestovať. 🙂
    Ďakujem
    S pozdravom

• Skúste mrknúť na moju stránku nájdete tam aj cenník 🙂

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Ahoj, skús sa pozrieť aj na moju tvorbu 🙂 Na webe nájdeš podrobnejšie info 🙂

• Dobrý deň,

ak sa Vám moja práca páči a radi by ste využili moju kreativitu, môžete ma kontaktovať, aj cez môj web ktorý mám v profile, kde môžete toho vidieť viac. Termín mám voľný. Do správy som Vám poslal viac informácii.

Ďakujem a pekný deň prajem

Miro

• Sponzor fóra
  • Zdravicko, kliknite na moj profil, prezrite si moju pracu a pokojne napiste. Dohodneme detaily 😉

• @jlfoto
    Dobrý deň,
    chcem Vás poprosiť, aby ste do fóra nevkladali viac ako 3 kusy fotografií. Pokiaľ si prajete odprezentovať viac zo svojej tvorby, môžete vyzvať nevesty, aby navštívili Váš profil, či web 🙂 Ak chcete pridávať fotografie do fóra, môžete napr. pridať viac foto na jeden formát a ten potom uverejniť v diskusii.
    Snažíme sa o to, aby naše diskusie boli čo najprehľadnejšie, aby každý našiel to, čo potrebuje. Budeme radi, ak sa o to pričiníte spolu s nami 🙂

Ďakujeme za spoluprácu,
    prajeme pekný deň a veľa úspechov,
    s pozdravom
    4nets team

• Dobry den prajem!

Kedze som free na Vas termin nevahajte a pozrite si moje portfolio a dajte mi vediet ked by Vas nieco zaujalo.

S pozdravom

Riecky

• sme vam plne k sluzbam 😉

• Dobrý deň,
    ponúkam Vám svoje služby 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Najsexi vec, ktorú žena môže nosiť je jej sebavedomie
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov