Dobry den, termin 13.6.2020 mame zatial volny. V ponuke najdete foto a aj video sluzby a este posledny par pre sozonu 2020 moze mat zvyhodnenu cenu na baliky foto+video. Balik foto EXKLUSIV + VIDEO cinematic video - 999 eur (bezna cena 1299 eur), balik foto EXKLUSIV + VIDEO classic video - 1149 eur (bezna cena 1399 eur). V pripade, ze Vam ponuka vyhovuje a paci sa Vam nasa tvorba nevahejte nas kontaktovat.
Prajeme prijemne svadobne planovanie
tim FOTOSUCHX
@zuzika1306
Pekný deň,rád Vám ponúknem Video i Foto služby v zohranej dvojici a výhodnom balíčku ,,2 v 1,,
Viac i na mojom webe,v prípade záujmu ma prosím kontaktujte.Pozdravujem, Milan
Dobrý deň, naše služby sú Vám k dispozícii. Budeme radi ak nazriete na naše portfolio, pozriete si recenzie či ukažky prác. Teraz aj výhodne balíčky VIDEO + FOTO.
Dobrý deň, @zuzika1306 rád Vám ponúknem moje služby svadobnej fotografie. Fotím svadobnú reportáž plnú emócií. Pozrite si moju stránku a zvlášť môj blog, kde nájdete veľa informácií pre nevesty a tiež článkov o tom, ako premýšľam. Veľmi rád budem Vašim fotografom. Keď je moja tvorba to, čo si želáte, kľudne sa pýtajte ďalšie otázky. Ďakujem a prajem Vám príjemný zvyšok dňa, Martin
Dobrý deň,
rada Vám ponúknem naše služby. :-)
V prípade, že máte nejaké konkrétne otázky odpoviem Vám na ne prostredníctvom emailu.
Ďakujem
S pozdravom