Fotograf a kameraman 13.06.2020, Ružomberok

8. jún 202116

Ahojte,
hľadáme kameramana a fotografa na svadbu na 13.06.2020.
Vedeli by ste poradiť.
Vďaka.

• @zuzika1306  
    ahoj, pozrite si moje portfolio a referencie na webe, v pripade zaujmu ma kontaktujte.
    Tomas
    .

• moja tvorba a info na webe 🙂

• Písala som správu 💛

• Sponzor fóra
  • @zuzika1306  Dobrý deň, termín mám voľný, píšem správu 🙂

• Dobry den, termin 13.6.2020 mame zatial volny. V ponuke najdete foto a aj video sluzby a este posledny par pre sozonu 2020 moze mat zvyhodnenu cenu na baliky foto+video. Balik foto EXKLUSIV + VIDEO cinematic video - 999 eur (bezna cena 1299 eur), balik foto EXKLUSIV + VIDEO classic video - 1149 eur (bezna cena 1399 eur). V pripade, ze Vam ponuka vyhovuje a paci sa Vam nasa tvorba nevahejte nas kontaktovat.
    Prajeme prijemne svadobne planovanie
    tim FOTOSUCHX

• termín svadby máme ešte voľný ak by ste mali záujem sme tu pre vás

• @zuzika1306  pozrite si aj moje svadobne fotografie, termin mam volny, cennik a aj viac info na webe

• @zuzika1306  
    Pekný deň,rád Vám ponúknem Video i Foto služby v zohranej dvojici a výhodnom balíčku ,,2 v 1,,
    Viac i na mojom webe,v prípade záujmu ma prosím kontaktujte.Pozdravujem, Milan

• Dobrý deň, naše služby sú Vám k dispozícii. Budeme radi ak nazriete na naše portfolio, pozriete si recenzie či ukažky prác. Teraz aj výhodne balíčky VIDEO + FOTO.

• Banská Bystrica a okolie, svadobné balíky od 199€, voľné termíny 2020 😉

• Dobrý deň, @zuzika1306  rád Vám ponúknem moje služby svadobnej fotografie. Fotím svadobnú reportáž plnú emócií. Pozrite si moju stránku a zvlášť môj blog, kde nájdete veľa informácií pre nevesty a tiež článkov o tom, ako premýšľam. Veľmi rád budem Vašim fotografom. Keď je moja tvorba to, čo si želáte, kľudne sa pýtajte ďalšie otázky. Ďakujem a prajem Vám príjemný zvyšok dňa, Martin

• Dobrý deň,
    rada Vám ponúknem naše služby. 🙂
    V prípade, že máte nejaké konkrétne otázky odpoviem Vám na ne prostredníctvom emailu.
    Ďakujem
    S pozdravom

• Funnyfoto.sk 0901711843

• Zdravím ,hľadám kameramana aj fotografa na svadbu 14.8. vie niekto poradiť ďakujem

• @barbora_hubova  Dobrý deň Barbora, váš termín mám ešte voľný

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    0903 591 415
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov