Fotograf a kameraman 14.9.2019 Prešov - Nižná Šebastová

17. sep 201890

Hľadáme fotografa a kameramana na svadbu v Prešove, termín 14.9.2019. Ďakujeme za ponuky. Daniela a Tomáš 🙂

• Dobrý deň @daniela_nevinova , Váš termín mám zatiaľ voľný.

• @daniela_nevinova  dobrý deň, poslal som vám správu. Pekný deň. Varga

• @daniela_nevinova  Ak Vás zaujme moja foto tvorba, neváhajte ma kontaktovať. Termín Vašej svadby mám voľný 🙂

Be happy 😉
    0905469973

• Sponzor fóra
  • @daniela_nevinova  Dobrý deň, váš termín máme voľný. V prípade záujmu nás neváhajte kontakovať 🙂

• Pekný deň, rád Vám ponúknem služby kameramana i fotografa v jednom výhodnom balíčku 🙂
    Posielam Vám správu . Viac info i na webe , Pozdravujem, Milan

• @daniela_nevinova  Ponúknem iba foto a niesom s okolia, ale skúste si pozrieť viac z mojej práce, ak Vás zaujme rád doplním bližšie info.

• Prajem pekný deň, termín mam ešte voľny 🙂 Pre viac informácií ma kľudne kontaktujte 🙂

• ak by sa vám naša tvorba páčila sme tu pre vás

• Rád Vám ponúknem svoje fotografické služby, v prípade záujmu alebo otázok ma kedykoľvek kontaktujte...

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Horvatovič
    Rožňava
    Nafotím vašu svadbu podľa vaších predstáv, svadobný dokument - žiadne zbytočné pózovanie pred objektívom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov