Fotograf a kameraman 21.4.2018 v KE?

9. apr 201816

Dobrý deň

Zháňame kameramana a fotografa/ku na 21.4.2018 na svadbu .

• Sme tu pre Vás!

• Dobrý deň,

Termín voľný

• @nguyenthithuyloan  Venujte výberu fotografa dôkladnú pozornosť. Nezameriavajte sa na gýč a pózy, na ktorých nie ste vy. Myslite na to, že svadba je v prvom rade o vás dvoch a hľadajte takých fotografov, ktorí vašu lásku dokážu dostať do fotiek. Sladké štylizované princeznovské pózy tvoria iba malú časť toho, čo fotograf odovzdáva a bez problémov ich zvládne väčšina fotografov. No porozmýšľajte, či Vám je jedno, ako bude vyzerať zvyšok, pretože práve na tie zdanlivo jednoduché časti dňa potrebujete majstra. Na video odporúčam PANDORASBOX @pandak  a podrobnosti píšem do správy.

• Sponzor fóra
  • @nguyenthithuyloan  Dobrý deň, termín mám voľný 🙂

• @nguyenthithuyloan  Dobrý deň termín mame volny. Pozrite si našu ponuku a v prípade otázok nás kontaktujte

• @nguyenthithuyloan  ahoj, pozrite si moje fotky, v pripade ak sa Vám budú páčiť, budem rád ak ma kontaktujete.

• Odporučam kameramana Plančara Jozefa -velka spokojnost

• Odporúčam osloviť fotografa Lazo Production (fb), my ho budeme mať a nechcela som iného. Stojí za to si pozrieť aspoň jeho prácu. 🙂

• Termín nateraz aktualny, budeme radi ak nazriete na naše portfolio VIDEO + FOTO.

• Rád Vám ponúknem svoje fotografické služby, v prípade záujmu alebo otázok ma kedykoľvek kontaktujte...

• @jilekproduction  viete napisat do spravy cenovu ponuka dakuejem

• ak by ste mali záujem váš termín máme ešte voľný a do konca roka ponúkame aj zľavu na svadobné balíčky

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• termín máme zatiaľ voľný ak by ste mali záujem

• Termín mám voľný

• Sponzor fóra
  • Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Milá nevestička, ak Vás zaujme moja FOTO tvorba, neváhajte ma kontaktovať

Be happy 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov