Fotograf a kameraman (2v1 ) na 27. 8. 2016

Ahojte, hľadám fotografa a kameramana a najradšej by som bola, ak by to bolo v jednej osobe. Na video nie sme náročný, stačilo by 1 video 60 minútové, viac nás zaujímajú fotky, preto by som bola rada takejto variante. Cenovo by sa to mohlo pohybovať do 700 eur. Za ponuky ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@martinkas17 Dobry den Mata, urcite Vam neodporucam taketo riesenie. Budete lutovat, vysledok 2v1 nemoze byt dobry, len podpriemerny aj ked Vase naroky na video nie su velke. Podla mna clovek co ponuka 2v1 nieje profesional, je to neprofesionalne tvrdit, ze vysledok bude dobry. Jeden clovek v tomto pripade nemoze robit obe veci sucastne a na 100%, to nieje mozne a viem o com hovorim. Skuste hladat fotografa za 500 eur a velmi lacneho kameramana za 200 eur :-) Vsetko dobre prajem. Marek
Odpovedať
Profilova fotka
Suhlasim s Marekom Suchym, mate dostatocny rozpocet na variaciu oboch dodavatelov. Reportaz / momentky / sa bude fotit velmi tazko s kamerou a fotakom v jednej osobe.
Odpovedať
@fotosuchy @markolino Dakujem obom za radu, prehodnotim to :)
Odpovedať
@martinkas17 ak das za fotky 500 a za video 200 tak to aj bude vyzerat, nuda a amaterizmus co trva hodinu. Skus premysliet o moznosti dat si spravit len paradny klip ktory vystihne vsetko, to by si sa do rozpoctu zmestila, vela zdaru pri hladani.
Odpovedať
Profilova fotka
@slavka121212 Na video klip je potrebne kvalitny material z celeho dna a ten 2v1 nebude mat. Investujte radsej do toho co je pre Vas dolezitejsie, vyplati sa to :-)
Odpovedať
@fotosuchy nie 2v1, samostatne fotograf a kameraman co robi len klip
Odpovedať
Profilova fotka
@martinkas17 Musím tiež súhlasiť s fotosuchy. Ak sa chystáte dať 700 Eur zoženiete dvoch dodávateľov. Kamera síce nebude asi veľmi dobrá, ale bude. Vždy je lepšie ak sa niekto na svoju prácu sústredí na 100%, ako keď robí 50% foto, 50% video. 2v1 je najhorší kompromis ktorý môžete spraviť a jedno či ste ochotná dať 700 alebo 2500 Eur, jeden človek proste menôže robiť dve veci naraz a na 100%.
Odpovedať
@nedeliak Ďakujem , nenapadlo ma to.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Ponúkam Vám moje služby. V prípade, že Vás moje portfólio a ceny zaujali, neváhajte ma kontaktovať. Rád poskytnem bližšie informácie. S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrí deň, poslal som Vám ponuku do I.P Štúdio KAMA.
Odpovedať
Profilova fotka
Pozdravujem krásne ..... Budeme radi ak nazriete na naše portfolio a určite sa vieme dohodnut .....
Odpovedať
Profilova fotka
Dovolil by som si nejaký ten doplnok na margo balíku 2v1. Samozrejme súhlasím s tým, že nemôže jeden človek robiť súčasne aj video aj foto. Ale ... my ponúkame balík 2v1. Nie je to o tom, že v jednej ruke drží človek kameru a v druhej foťák " U nás balík 2v1 spočíva len v tom, že robíme exteriérové foto kde sa fotograf- kameraman zameriava len na fotografovanie. Takže nesnaží sa fotiť a potom rýchlo niečo natočiť ale len sa sústreďuje na fotografovanie. Ďalšie fotografovanie je potom po obrade vonku - spoločné foto. Ďalej sa robí foto už v sále, keď sa fotia skupinky obidvoch rodín. No a do tretice sa urobia zábery zo zábavy. To je všetko. Mladý majú umelecké foto, foto s rodičmi, hosťami a známymi plus nejakú tu zábavu. S obradu foto nerobíme. S našich skúseností doteraz bolo dosť spokojných mladomanželov s takouto ponukou. Takže len toľko k tejto veci.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ale ak budete veľmi chcieť, túžiť a veriť, vesmír vám všetko splní :) Banská Bystrica a celá SR - foto-video v cene
Odpovedať
Profilova fotka
Akekolvek riesenie 2v1 je bud absurdne, alebo polovicate odvedena praca. O kameramanoch a fotografoch co to naraz robia uz bolo popisane vela uz sa k tomu vraciat nebudem. Pokial ide o prerusovane fotenie a tocenie vzdy bude len odvedena polovicata praca. Fotograf je pri reportazi vzdy v strehu aby bol schopny zachytit spravny moment to zvysne fotografovanie nazyvame "povynne kolo" to su gratulacky skupinovky a snazenie sa nafotit kazdeho. Rozdiel medzi fotografom a tym co prisiel to len nacvakat je prave v tych vychytavacich fotografiach ktore su nosnym pilierom kazdeho profesionala. Clovek 2v1 je len polovicne schopny zachytit spravny moment. Fotografia nieje exaktna veda tam treba vela predvidavosti , skusenosti a byt neustale pripraveny a i tak nedokaze vzdy vsetko nafotit kedze je na svadbe vela faktorov ktore mozu zamer prekazit. Podstatne je to ze ak drzim kameru znamena len jedno ze prave nefotim. Taka moznost je len fakt pre menej narocneho klienta a musi vediet do coho ide a co ocakavat. Neviem si ani len predstavit ze by som nemal nafoteny obrad alebo aspon kusok z priprav. Ak som menej narocny zakaznik radsej si zvolim ciste fotografa na formalne /stylizovane/ portrety a zvysok vrazim do kamery. Na Slovensku je malo dobrych kameramanov a zaroven dobrych fotografov samozrejme existuju vynimky ktorym to mysli obojsmerne. Zasada ale je ze sa neda sediet na dvoch stolickach sucasne.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň taktiež vám rada ponúkam naše služby
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?