Fotograf a kameraman na 10.8.2013

Profilova fotka
Potrebujem kameramana a fotografa v primeranej cene na 10 august.Najlepšie ked 2v1.
Odpovedať
Profilova fotka
Trafili ste sa mi do volneho datumu :) Ale 2v1 Vam neponuknem. Pozrite si moje fotografie a v pripade zaujmu ma kludne kontaktujte. Fotografie nájdete aj tu na mojasvadba alebo na mojej webstranke.
Odpovedať
Profilova fotka
A môžete mi prosím poslať na e-mail ..bambulka161@gmail.com..váš cenník dakujem..:D
Odpovedať
Profilova fotka
Poslal som Vam
Odpovedať
Profilova fotka
smiem vediet aku cenu ocakavate od fotenia ?
Odpovedať
Profilova fotka
Markolino....Prosím Vás pošlite mi aj vi vašú cenovú ponuku....Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@flashphoto OK...idem sa pozrieť
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer, dovolil som si poslať Vám ponuku. Váš termín mám voľný. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Termín mám ešte voľný, na augustový termín ponúkam zľavu 20%, pozrite si aj moje svadobné fotografie (profil, web) a v prípade záujmu ma kontaktujte. Nie je problém ani natočiť video, spolu s manželkou sme tým..
Odpovedať
Profilova fotka
@vicuska161 Ponuk mate habadej uz len si pozriet a vybrat :)
Odpovedať
Profilova fotka
@vicuska161 Dobry den ja mam pevnu cenu 340 euro celodenne fotenie s fotoknihou a DVD nosicom kde mate fotografie v tlacovej kvalite + 20 ks klasickych fotiek 15x20 cm Preplacaju sa mi este cestovne naklady
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, 10.augusta máme termín ešte voľný. Cenník nájdete na našej stránke. Doprava vrámci slovenska je u nás zadarmo. Sme dvaja fotografi a na tento termín Vám môžeme ponúknuť aj Last Minute Zľavu. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mame jeden komplet tim na Vas terim (foto + video). Doprajte a uzivajte si den s nami
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Mila nevesta musim stiahnuť ponuku pre Vas tento termín mi dnes zarezervovali svadobcania
Odpovedať
Profilova fotka
@vicuska161 Dobrý deň. Žiaden problém, Jedna osoba kamera a foto bližšie info prosím na : videofamily.sk, otázky na mail.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem pekne za vaše odpovede .......už sme si vybrali..:D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?