fotograf a kameraman na nasu svadbu na 17.9.2016.

8. jan 201622

Ahojte, hladame fotografa a kameramana na nasu svadbu na 17.9.2016. Mal by to byt profesional. Viete o niekom? Každý typ je dobrý a pomôže nám. Dakujeme 🙂

• @moninka22  Dobrý, ako fotograf mám voľno 🙂

• Dobrý večer,
    termín mám stále voľný.
    Na ukážku posielam pár fotografií. Ak Vás zaujmú tak
    na webe nájdete viac, tiež tam nájdete aj ostatné informácie.

S pozdravom Radovan Škohel

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň, ponúkame Vám naše služby skúseného tímu. Viac na našej stránke. Štúdio KAMA.

• Naše služby sú tu pre Vás!

• @moninka22  Termín zatiaľ volný.

• Dobrý deň.
    Ponúkam Vám moje služby. V prípade, že Vás moje portfólio a ceny zaujali, neváhajte ma kontaktovať. Rád poskytnem bližšie informácie.
    S pozdravom

• Prajem krásny večer. Ponúkam Vám moje profesionálne služby. Bude mi cťou s Vami spolupracovať. Prajem pekný večer.
    Matuška

• Pripájam prezentačnú fotokoláž a ukážku môjho fotovýstupu v podobe fotoknihy.

• Pozerám, že si zo SNV 🙂 Kameramana ti odporúčam Štefana Kožíka, je to mladý, veľmi kreatívny chalan a robí fakt krásne videá 🙂 Niečo z jeho tvorby nájdeš aj na youtube.
    Fotografa ti odporúčam Tomáša Hudáčeka (plutofoto), má krásnu robotku a je veľmi šikovný a kratívny, nájdeš ho aj na fb 🙂
    Pekné prípravy 🙂

• Pozri aj na tvorbu fotografov Mareka Zaliberu a Jozefa Brajera,najdes ich na facebook alebo aj na google.sk.Alebo v SNV je aj Branislav Hanus....,prajem dobry vyber.Kameraman Marian Lesňak...

• Ahoj, budem rada, keď si pozrieš aj moje portfólio. Ak sa Ti zapáči, píš pre bližšie info. 🙂

• @moninka22  ahoj, pozri moje fotky, ak sa budú páčiť pošlem bližšie info.

• video a fotografie z vašej svadby budú také, ako vy – prirodzené, zábavné a plné lásky, ponúkame vysokú kvalitu a dobrú cenu
    ….. je to o vás, nie o nás …..
    PANDORASBOX
    https://vimeo.com/channels/pandorasbox

• Pekný deň,

skúste pozrieť moje práce.

Termín mám zatiaľ voľný. 🙂

• Sponzor fóra
  • Zdravím,

termín mám predbežne voľný, vprípade záujmu ma prosím kontaktujte.

S pozdravom,

Dávid Doroš

• Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje služby svadobnej fotografie. Pozrite si aj moje portfolio. Keď Vás moja tvroba zaujme, veľmi rád Vám odpoviem na otázky.

• Dobrý deň,
    ak Vás zaujala naša tvorba rada Vám pošlem viac informácií o nás. 🙂 Váš termín máme zatiaľ voľný.
    Ďakujem
    S pozdravom

• Banská Bystrica, Zvolen - celá SR aj Lomničák 🙂

• Dobrý deň taktiež vám ponúkame naše služby ak máte záujem o príjemné fotenie plné smiechu a fotky na ktoré budete mať krásne spomienky sme tu pre vás .D teraz fotenie aj s 15% zľavou

• Dobrý deň. Ponúkame služby kameramana a fotografky. Foteniu a natáčaniu sa venujeme 8 rokov. Pracujeme s profesionálnou technikou. Ak Vás zaujmú naše ukážky napíšte.
    Manželia Varhaníkovci

• V prípade, že Vás moje portfólio zaujalo, neváhajte ma kontaktovať.
    Rád poskytnem bližšie informácie.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Dokumentárna svadobná fotografia
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov