Fotograf a kameraman na svadbu 10.10.2020 v Trnave

13. nov 201912

Ahojte, hľadám fotografa/ku a kameraman/ku na svadbu 10.10.2020 v Trnave. Ďakujem za všetky tipy 🙂

• @michaelavj  nahliadnite na môj web pre všetky info. Prikladám pár mojich fotiek. Viac mojej tvorby nájdete na mojom webe 🙂 S pozdravom Kajo

• @michaelavj  
    Ahoj, pôsobím priamo v Trnave. Môžeme sa stretnuť, aby ste si mohli pozrieť fotky z celej svadby a získať predstavu ako to bude vo finále..Termin zatial volny. Moje portfolio spolu s referenciami si možete pozriet na webe.
    Tomas
    .

• @michaelavj  Dobrý deň prajem 🙂 zasielam vám súkromnú správu 🙂

• Sponzor fóra
  • @michaelavj  Ja by som tiež mohol. Všetko na stránke.

• @michaelavj  Dobry den, pozrite si aj moje svadobne fotografie, termin mam volny, viac info na webe

• @michaelavj  
    Pekný deň,termin zatial volny,viacere vyhodne balicky za Foto i Video,viac info i na mojej web stranke,
    v pripade zaujmu ma prosim kontaktujte.Dakujem, Milan

• ak by ste mali záujem termín svadby máme ešte voľný 🙂 sme tu pre vás

• Dobrý deň, @michaelavj  rád budem Vašim fotografom. Pozrite si moju tvorbu a keď budete mať akékoľvek otázky, veľmi rád Vám odpoviem. Prajem Vám príjemný zvyšok dňa, Martin 🙂

• ahojte prosim kameraman na 20.6 2020 za normalnu cenu Nitra len kameraman fotografku uz mame

• Ďakujem za ponuky kameramana uz mam .

• Ja ako nevesta možem odporučiť fotografa Richarda Lutzbauera z Trnavy, má neskutocný cit pre fotografovanie, vie vystihnut´ tie správne momenty. https://www.lutzbauerphoto.sk/ Za mňa TOP

• Dobrý deň. Vaše fotky budú vyzerať dokonale pred našimi fotopozadiami. Sme z Nitry/Trnavy a viete si pozrieť našu ponuku v albumoch.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.

Zvečnite si svoj svet, objektívom môjho fotoaparátu.
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov