Fotograf a kameraman na svadbu - Prešov 24.8.2019

31. okt 201813

Ahojte 🙂 prosím o prípadný tip alebo priamy kontakt na fotografa a kameramana na svadbu - Prešov 24.8.2019. Vopred ďakujem za všetky odpovede 😉

• Pekný deň, rád Vám ponúknem služby kameramana i fotografa v jednom výhodnom balíčku 🙂
    Posielam Vám správu . Viac info i na webe , Pozdravujem, Milan

• @vikipo  Zdravím Vás, ak Vás zaujme moja foto tvorba, neváhajte ma kontaktovať. Termín Vašej svadby mám voľný
    Be happy 😉

• Sponzor fóra
  • Sme tu pre Vás!

• @vikipo  poslal som vám správu

• Dobrý deň, termín máme voľný posielam správu do IP

• Dobrý deň prajem. Poslal som Vám správu 🙂

• @vikipo  Skúste si pozrieť viac z mojej práce, ak Vás zaujme rád doplním bližšie info.

• @vikipo  posúvam kontakt na super mladý manželský pár (fotografka a kameraman) s dokonalým prístupom a kvalitnou prácou a super cenou.
     http://mojesvadobnefotoavideo.6te.net/index.html
    Určite odporúčam, skúste sa informovať ohľadom termínu.

• dobrý deň termín vašej svadby máme ešte voľný ak by ste mali záujem sme tu pre vás 🙂

• Dobrý deň, rád budem Vašim fotografom. Aktuálnu tvorbu nájdete na mojej web stránke. Keď budete mať akékoľvek otázky, rád Vám odpoviem. Prajem Vám príjemný večer, Martin

• Dobrý deň. Ja by som Vám chcem ponúknuť fotobúdku resp. Fotokútik. Radi Vám pripravíme rámčeky na ktorých budú Vaše mená, dátum svadby a pod. Máme tiež zábavné rekvizity a pekné pozadia. Všetky fotky budú vytlačené hneď po odfotení v neobmedzenom množstve. V ponuke je toho veĺa, ale lepšie to prekonzultovať po telefóne. Všetko na profile a www. Do fotobudkovania.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov