Fotograf a kameraman, okolie PB (8.10.2016)

5. jan 2016100

Poradte mi prosím nejakého dobrého fotografa a kameramana v jednom. Ďakujem 🙂

• Dobrý deň, ja mám Váš termín svadby stále voľný.
    Posielam pár fotiek na ukážku, keď by Vás zaujali, tak viac foto a aj iných informácií
    nájdete na mojom webe.
    Ak by ste mali akékoľvek otázky, rád odpoviem.

S pozdravom Radovan Škohel

• Dobrý deň, ponúkame Vám kombináciu 2v1 za výhodnú cenu. Nieje to však kombinácia, kde sa robí zároveň video aj foto. Foto spočíva vo fotografovaní v exteriéri alebo interiéri / umelecké foto / a potom počas hostiny. Ostatné o kamere.
    S pozdravom Martin Kavecký - štúdio KAMA

• @erikaa44  Ahoj, ak sa Vám fotky budú páčiť, budem rád ak sa ozvete.

• Sponzor fóra
  • Skús Procházkovcov - otec kamera syn foto - cena závisí od balíka, čo si vyberieš nájdeš aj na FB aj majú svoju stránku - skús sa spýtať možno ti oboje spraví aj Peter Procházka

• Ahoj, ponúkam fotografie. Budem rada, keď si pozrieš moju práci, a ak sa ti zapáči, rada odpoviem na všetky otázky. 🙂
    Juliána Kaščáková

• Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje služby svadobnej fotografie. Pozrite si aj moje portfolio. Keď Vás moja tvroba zaujme, veľmi rád Vám odpoviem na otázky.

• @erikaa44  ahoj erika, skus napisat do activepro.sk 🙂 Mozno ti pomozu, mam aj cislo ak by si potrebovala.

• Dobrý deň, pre Vami uvedený termín som Vám k dispozícii.

• Dobrý deň taktiež vám ponúkame naše služby ak máte záujem o príjemné fotenie plné smiechu a fotky na ktoré budete mať krásne spomienky sme tu pre vás .D teraz fotenie aj s 15% zľavou

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov