Fotograf a kameraman v jednom z okolia Senice

Dobrý deň, hľadáme fotografa, ktorý však robí aj krátke video zo svadby. Okolie Senice ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@svadba662020 Pekný deň, rád Vám ponúknem služby kameramana i fotografa v jednom výhodnom balíčku :-) 2 ľudia,zohraní team. Jednu osobu určite nedoporučujem,technicky a časovo veeľmi náročnéé . Viac info i na mojom webe , Pozdravujem, Milan :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@svadba662020 Pekný večer želám, ponúkam moje foto služby. Nahliadnite na web.
Odpovedať
@mbstudio1 ona ale mysli, dve osoby, nie jedna, cize akoze jeden tim. Nie je predsa taka blba aby nechapala, ze jeden clovek nemoze robit dve veci naraz.
Odpovedať
Presne ja hľadám dvoch ľudí ale takých čo sú spolu. Sú potom zohranejší a je to lepšie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@svadba662020 Áno,takto je to OK , 2 zohraní ľudia.Až by ste mali záujem,mám rozne časové balíčky, pri dvoch službách naraz i zaujímavé zľavy :-) viď moj web .Pekné sviatky prajem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príjemný dobrý deň máte poslanú správu
Odpovedať
Profilova fotka
@slavka121212 "Dobrý deň, hľadáme fotografa, ktorý však robí aj krátke video zo svadby." - úplne zrejmé, že hľadá dve osoby ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
To, že kameraman a fotograf z jednej firmy sú zohratejší je mýtus, ak obaja vedia robiť svoju robotu a majú niečo na svadbách za sebou tak sú zohratí za 30s ak nie nefunguje to nikdy. Keď Vám ide o kvalitu je náročnejšie nájsť firmu kde vám bude sedieť práca ja kameramana aj fotografa. Ak ide o cenu je cesta jednej firmy väčšinou výhodnejšia.
Odpovedať
@tonobalucha vela fotografov robi aj videa, lebo momentalne je to “IN” k fotkam predat aj klip, alebo kratke video a je jasne, ze to jeden clovek nemoze robit. Samozrejme vynimky su kde nevesta vyslovene trva na tom aby to bol jeden clovek, usetrene peniaze je v ich ociach videna zisku, ved predsa aj kuchar ked dovari moze ist vecer robit sofera :-) A dokonca sa to da aj sucasne, ked pocas varenia ryze a zemiakov moze vyuzit cas aby doviezol hosti na svadbu :-D Ved sme na Slovensku kde jeden clovek robi viac veci naraz, to, ze je to nekvalitne si nevesta casto neuvedomuje, zisti to az ked uvidi vysledok ;-)
Odpovedať
Dobrý večer Venujem sa umelecko- dokumentárnej fotografií. V tomto obore mám vysokoškolské vzdelanie a bohaté skúsenosti. Nepoužívam retuš ani ľudí netlačím do kŕčovitých póz. Citlivo zaznamenávam a dokumentujem skutočnú realitu, prirodzené momenty a emócie. Ak hľadáte neotravného fotografa a svadbu chcete mať zachytenú ako kvalitnú prirodzenú umeleckú reportáž .. Hľadáte mňa :) Spolupracujem s kolegyňou, ktorá sa venuje videu, takže foto+video nieje problém Podľa Vašich požiadaviek Vám rada zostavím cenovú ponuku, tak ma neváhajte kontaktovať Cestovanie nieje problém Lucia
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?