Fotograf a kameraman v máji alebo v júni 2015 - Vranov nad Topľou,niečo na štýl Martin Ciganek

Profilova fotka
Hľadáme fotografa a kameramana, môžu byt aj tím alebo osobitne :-) chceli by sme svadbu v máji alebo v júni 2015, vo Vranove asi v Patriote :-) welmi sa mi páči štýl Martina Ciganeka keď newiete kuk na YouTube :-) kontaktovali sme ho, ale je strašne drahý :-( niečo v tom štýle. Myslím kamera a farby klipu a fotograf ako Maruska Ihnátova tiež niečo take, robí nádherné fotky, už nám to troska súri :-( :-| kludne aj odporucte :-) ďakujem wopred za info :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lilly8985 Dobrý, pozri si moje foto ak Vás osloví termín mám zatiaľ voľný ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Ponúkam Vám moje služby. V prípade, že Vás moje portfólio a ceny zaujali, neváhajte ma kontaktovať.Rád poskytnem bližšie informácie. S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
;-) Ponúkame Vám naše služby!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, skús pozrieť moje portfólio aj na mojej fb stránke. Možno je to to, čo hľadáš :) Pre viac info píš.
Odpovedať
Profilova fotka
@lilly8985 mat viac ako peknu svadbu, je volba u nas. Poponahlajte sa s terminom,je to uz o chvilu
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem wam wsetkym :) pozriem si was, ukážem snubencovi, musím to s ním prediskutowat a keď nás niekto zaujme určite sa ozname :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lilly8985 Dobrý deň, som fotografka z Košíc. Niektoré termíny v máji a júni mám ešte voľné. Portrétne svadobné fotenie môžete mať v cene už od 250,- Eur. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať.
Odpovedať
čo to znamená že je drahý?:-)
Odpovedať
@lilly8985 takze nevies termin ani miesto svadby ale viez ze kameraman je drahy, zaujimavy pristup. Nemozes predsa cakat ze kameraman precestuje kvoli tebe dve republiky len za to aby ti to spravil lacno, trosku realneho usudku by nezaskodilo.
Odpovedať
Profilova fotka
slavka121212@ Zkludni sa dobre? Ja mam termíny voľne co sa týka hotela! Len sa snažím zosúladiť kameru s miestom, lebo nie každý ma v tejto dobe wolny termín... A nekaz mi den , žiadala som tu o radu co sa týka kameramanov a fotografov a nie múdre rečy, ked nemáš co robit, prispievaj do inej diskusie svojimi perlami a nie sem ... A predstaw si ze by precestoval dwe republiky, a miesto svadby mame...ale teba to zaujímať nemusí, akurát som z teba dost rozčúlena a kazis mi den, newiem o co ti ide, no dobrý úmysel to nieje ....
Odpovedať
Profilova fotka
@slavka121212 Zkludni sa dobre? Ja mam termíny voľne co sa týka hotela! Len sa snažím zosúladiť kameru s miestom, lebo nie každý ma v tejto dobe wolny termín... A nekaz mi den , žiadala som tu o radu co sa týka kameramanov a fotografov a nie múdre rečy, ked nemáš co robit, prispievaj do inej diskusie svojimi perlami a nie sem ... A predstaw si ze by precestoval dwe republiky, a miesto svadby mame...ale teba to zaujímať nemusí, akurát som z teba dost rozčúlena a kazis mi den, newiem o co ti ide, no dobrý úmysel to nieje ....
Odpovedať
Profilova fotka
@zsgyuri no tak do 1400€ aj s ubytovaním na 2dni a to len kamera bez foto, ale je prawda ze naši kameramani na sk naňho nemajú ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Prepac ale ty pises v maji alebo v juni vo Vranove asi v Patriote, reagujem len na tvoj prispevok. A nemusis si kazit den ja za to nemozem ze nedas alebo nemas na svojho vysnivaneho kameramana. Dam ti malu radu, usetri na fotografovi, nezavolaj par ludi co si ich dlho nevidela alebo len s povinnosti ich chces pozvat a objednaj si kameramana ktoreho chces, kazdy kameraman a fotograf ma svoj vlastny rukopis, ziadne ine alternativy neexistuju.
Odpovedať
Ak ked sk kameramani nanho nemaju tak sa nevypytuj tu ale chod na beremese a tam hladaj
Odpovedať
@lilly8985 No na kameru skús pandorasbox - je aj tu na mojasvadba,podľa mňa je špička na SK.S fotom Ti viem pomôcť ja...:-)
Odpovedať
Profilova fotka
A pozrieť si celé videá nie iba klipy aby neprišlo potom sklamanie z úžasného kameramana :) Na webe majú iba klipy !
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?