Fotograf Banska Bystrica 25.8.2018

Dobrý deň, hľadáme fotografa na našu svadbu 25.8.2018 - BB. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
@aandyy66 Dobrý deň, rád budem Vašim svadobným fotografom. Som zo Zvolena. Pozrite si moju tvorbu. Keď budete mať akékoľvek otázky, kedykoľvek ma kontaktujte :-) Prajem Vám príjemný deň, Martin
Odpovedať
Profilova fotka
@aandyy66 Neurobte tu chybu, ze si budete pozerat LEN na fotky. Tie sú dôležité, ale rovnako dôležite je ako vznikajú, či je pri nich zábava, alebo stres, kopa opakovania záberov a celodenné režírovanie, alebo o fotografovi ani nebudete vedieť. Zistite si kedy vam fotograf fotky doda, v akej kvalite, s akym spracovanim. Keď sa porozprávate s fotografmi, zistite, aké sú vaše potreby a ich riešenia problémov. Budte narocna, chcite o fotografovi vediet viac nez len ze si pozriete 5 jeho najdokonalejsich fotiek z poslednych 4 rokov fotenia.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, Váš termín mám ešte voľný, viac informácií posielam v správe :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň! Termin mam volny. Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio))
Odpovedať
@aandyy66 dobry den, vas termin mame zatial volny. prosim pozrite moj profil a nasu webovu stranku, kde mozete vidiet cele svadby. v pripade zaujmu, ma prosim kontaktujte, dakujem a zelam prijemne svadobne pripravy :-)
Odpovedať
Dobry den, jednoznacne www.fotomilan.sk perfektny clovek ktory vie precitit svoju pracu a vyjadrit to cez objektiv., vsak presvedcte sa sami a nebudete lutovat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Rád Vám ponúknem svoje fotografické služby, v prípade záujmu alebo otázok ma kedykoľvek kontaktujte...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?