Fotograf Bytča

Ahojte žienky. plánujeme v roku 2016 svadbu, tak by som chcela vedieť ake mate skusenosti s fotografmi/fotografkami v okolí Bytče. mali ste niektorá Lukáša Pastorka? Jána Rabaru? Rastislava Cedza? ak áno, boli ste spokojné? a najmä prosím napíšte mi aj sumu, ktorú ste za fotografa zaplatili. ďakujem Vám. :-) :-) ....mna zatial najviac oslovila práca Lukáša Pastorka.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň fotografujeme po celom slovensku ak by ste mali záujem rada vám ponúknem naše služby
Odpovedať
Profilova fotka
@8viktoria8 , Lukasa Pastorka poznam osobne, je fantasticky :) Ako fotograf ma vela skvelych napadov, je kreativny, ochotny ist s vami spravit fotky aj na kraj sveta :D Ako clovek je velmi prijemny, je to fakt skvely chalan :) Kedze ma svadba este len caka (A bude ma fotit on ;) ),cenu ti neviem povedat :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ponúkam Vám naše služby, sme zo Žiliny. Ak Vás naša práca osloví, veľmi rada Vám poskytnem bližšie info :)
Odpovedať
Profilova fotka
@8viktoria8 Ahoj, pozrite moje fotky na webe, ak sa Vám budú páčiť, budem rád ak sa ozvete.
Odpovedať
Profilova fotka
Možte pozrieť aj ku mne na web - na fotky a ceny :)
Odpovedať
Ahoj Lukas ma fakt skvelu pracu ale neviem ci bude mat este volny termin S janom rabarom mame tiez skvele skusenosti je to mlady fotograf plny napadov a cenu ma myslim 350e ale niesom si ista
Odpovedať
Profilova fotka
@8viktoria8 Čo sa týka Jána Rabaru, tak kukni jeho balíčky na stránke : http://www.janrabara.sk/2016/01/30/sv... .. napr. balíček č. 6 = komplet celý svadobný deň od rána po popolnočné tanečné kolo = 400€ .. + 50€, ak chceš portrétne foto v iný deň ako svadobný Čo sa týka Lukáša Pastorka, tak môžem ti poslať cenník, ktorý mi on sám poslal .. klasické fotenie celého dňa + v noci bolo okolo 450€ alebo 770€, ak budú 2 fotografi .. Prípadne skús ešte Ľuboša Ďuricu, ale ten bude mať zrejme už plno .. alebo Peťa Procházku - http://www.peterprochazka.com/, tam je komplet cena svadobného dňa 650€ .. (výhodou je, že ak chceš aj kameramana, tak točí jeho tazino, čiže sú zohratí) ..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?