Fotograf + kameraman, Humenne 17.10.2020 - iba VYCHOD!
Nenašli ste čo ste hľadali?
Odporúčaní dodávatelia![]()
![]()
skolnikphotography
Bratislava
Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
Svadobný Fotograf - Orava
Námestovo
Profesionálny svadobný a detský fotograf pre celé Slovensko. Fotenie je u nás zábava, fotíme to aký ste a nie to ako chceme aby ste vyzerali.
Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
Články od našich partnerov
Bojnice: Dokonalé miesto pre romantické medové týždne
Obálky na svadbe sú minulosťou – inovatívna svadobná aplikácia Modrá stužka
Exfoliácia - všetky otázky zodpovedanéArchív článkov od partnerov
Kedze aj my sme z tych “ stastnych”, ktori sa rozhodli koli aktualnej situacii posunut termun svadby, hladam fotograla a kameramana na svadbu- Humenne, 17.10.2020.
) , + by som mala zaujem aj o tvorbu kratkeho klipu, pouzitelneho na fb,youtube...
Viem ze sa zvyknu ozyvat z celeho SR, aj CR, ja vsak hladam fotografa z “okolia” - humenne,snina, vranov,kosice,presov, stropkov... proste nejaky okruh 80 km.
Min. koli situacii ze svadobne portretove foto napr koli pocasiu nebude mozno fotit vonku, a rozhodneme sa pre utorok. Z Trnavy ci Brna to bude problem...
Kedze novy termin = bohuzial nove vsetko, a nemale zalohy a teda aj €€€ uz su fuc...
Suma ktoru by sme z rozpoctu na foto+ video vedeli dat je max +- 850 eur.
Mam zaujem o fotenie/natacanie svadby cca od obeda - alebo od obradu,zalezi od pocasia, no radi by sme mali nafotene portretove foto v exterieri pred sobasom, a potom klasika od obradu po redovy + nejake jedno, dve kola po prezleceni po polnoci.
video ( nemusi mat 2 hodiny ako so stuzkovej , ktore si aj tak nikdy nikto nepozrel
Po druhe uz nemam na patranie tolko chuti ani casu, preto hladam naraz nejaku dvojku, za pripadne ponuky, ci odporucania vopred dakujem!
Katka