Fotograf KE

Dobrý deň, hľadám fotografa/ku. Svadba v KE (leto, termín ešte nemáme), poprosím poradiť mi, naša predstava na cenu fotografa je max 200€, poprosím kto vyhovuje požiadavkám, prípadne mi vie poradiť napíšte mi. Ďakujem veľmi pekne :).
Odpovedať
Profilova fotka
...hmmm. 200 za exterier? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Za tu cenu skuste oslovit nejakeho studenta, pripadne kamarata-amatera. Pochybujem, ze tu z profesionalov niekoho zaujme Vasa ponuka.
Odpovedať
Nepotrebujem fotografa s 20ročnou praxou, čo fotil modelky. Budeme mať veľmi malú svadbu, preto som aj písala cenu, aby to fotografi umelci nebrali ako urážku, ale skôr podporím nejaké začínajúceho fotografa .... my máme v rodine tiež 3 zrkadlovky a keď svadba bude trvať 5-6 hod, nepotrebujem dať viac za fotografa ako za pohostenie hostí.
Odpovedať
Mozno si nemala zacat predstavou o cene, ale svadbe, skôr by si nasla fotografa, lebo ak by som si neprecitala príspevok, ktorý si doplnila je to fakt smiesna cena. Dúfam, že sa niekto nájde. Svadobné fotky sú na celý život a radsej zaplatit viac, ale nech sa fotky vydaria, ako potom nariekat, ze sa neda ziadna pouzit. Nestrasim, ale hovorím zo skúseností. Vela stastia ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dianvocka Urcite je lepsie na zaciatok uviest, co vsetko chcete mat nafotene a ako dlho by ste potrebovali vyuzit sluzby fotografa. Ako pisete za 5-6 hodin moze byt suma 200€ adekvatna... :)
Odpovedať
Profilova fotka
Pozrite si môj web. Je tam balíček za 200 EUR - fotenie cca 5 hodín.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, je to otázka čo chcete mať nafotené, môžte si pozrieť moje fotky na webe, v prípade záujmu a otázok ma neváhajte kontaktovať!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?