Fotograf /Koláče / čepčení - Kysucké Nové Mesto 23.6.2018

5. feb 201870

Dobrý den, prosím o tip na fotografa v Kysuckém Novém Mestě 23.6.2018. + koláče pro candy bar + čepčenie. Děkuji moc Hanka

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Dobry den, Vas termin mam volny a budem rad ked si pozriete moju pracu na webstranke. Do pozornosti davam hlavne sekciu Blog kde najdete fotografie z celych svadieb - svadobne pribehy (nielen portrety). Ak budete mat zaujem, rad Vam poslem cenovu ponuku 🙂

• @zamina049  kontaktujte priamo svadobnú agentúru z KNM: @livastyl , zabezpečia Vám, čo budete potrebovať 😉

• Sponzor fóra
  • ak by ste mali záujem nevesta nám zrušila termín . takže sa nám uvoľnil 23.6 vieme vám termín ponúknuť aj so zľavou 🙂 poslala som vám správu

• @zamina049  pozrite si aj moje svadobné fotografie, viac info aj cennik na mojom webe

• @zamina049  Väčšina fotografov za vami príde v rámci Slovenska kamkoľvek - možno si vypýtajú náklady za dopravu, ale to mi príde zanedbateľná suma v porovnaní s cenou fotografa, prip. sumou za celu svadbu. Myslím, ze je teda lepšie sa orientovať na fotografa, ktorého práca sa vám páči, než na fotografa, ktorý je blízko vás. Samozrejme svoju úlohu zohrá aj cena za jeho služby a ďalšie faktory, ale jeho vzdialenosť od miesta svadby mne osobne príde ako najmenej podstatný faktor.

PRO fotografi vám už ponúkli svoje služby, vidím že aj niektoré nevesty už napísali svoje odporúčania s fotografmi, takže mate z čoho vyberať.

Držím palce, aby ste vyberali podľa správnych kritérií - ak by ste chceli nejakú napovedu, skúste pozrieť môj článok k výberu svadobného fotografa, pripadne ďalšie rady na blogu. Na webke nájdete aj môj cenník, keby som vás oslovila moja praca.

• Rád Vám ponúknem svoje fotografické služby, v prípade záujmu alebo otázok ma kedykoľvek kontaktujte...

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Odporúčam na čepčenie folklórny súbor Račan z Oščadnice. Komunikácia na jednotku, na mojej svadbe boli z vystúpenia všetci očarení a považujú to za jeden z najsilnejších zážitkov zo svadby 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    0903 591 415
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov