FOTOGRAF, KOŠICE,29.9.2018 - basic fotky, malá svadba

Profilova fotka
Na našu malú svadbu 29.9.2018 hľadáme fotografa (aj amatérskeho) alebo niekoho so záľubou vo fotografovaní, kto nám urobí fotky počas obradu v kostole a takisto pár fotiek pred kostolom. Práca na 2-3 hodinky, keďže máme len malú svadbu,na oslave fotografa nepotrebujeme. Vďaka.
Odpovedať
Profilova fotka
@patriciajassek Bičkoš Photography alebo Munik Documentary Lukas Olah
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@patriciajassek ste na portali, kde si profesionali platia za svoju prezentaciu. amaterskeho fotografa tu oficialne nezozeniete.
Odpovedať
@photostancik pán kolega to ale neznamená,že tu nemôže byť takáto požiadavka :-) a myslite, že amatér si nemože zaplatiť za to aby mal profi profil? Prosím vás nechajte na každom nech sa rozhodne či má záujem aj o takýto typ zákazky. Nevestičke prajem všetko len to naj pri hľadaní fotografa ale aj do spoločnej budúcnosti. ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@janklesken 1. moze a kedze nevesta nie je informovana, dostala informaciu. adminky taketo prispevky toleruju, ja s ich postojom nesuhlasim. 2. moze. znovu ale konstatujem, ze adminkam by to malo vadit a hobby fotografov by sem pustat nemali. nie kvoli mne, ani kvoli vam, ale kvoli nevestam. 3. branil som niekedy alebo branim niekomu rozhodnut sa, ci ma zaujem o takyto typ zakazky? konstatujem, ze vas prispevok je uplne zbytocny a prosim, aby ste mi uz nepisali. nemam cas na zabomysie vojny s kolegami. zvlast, ak nikoho z nich nenapadam, neriesim a nehodnotim. mojim jedinym hriechom je, ze nevestam hovorim pravdu a nesnazim sa za kazdu cenu votriet do ich priazne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?