Fotograf, ktorému pomôžeme začať kariéru - Košice

Ahojte. Hľadáme na svadbu v Košiciach (20.6.2020) fotografa, ktorý nemusí mať za sebou mnoho skúseností, ani žiadne prezentačné fotky na webe. Ide nám o to, aby to bol človek, ktorého práca baví, ktorý má na to technické vybavenie a ktorý chce fotiť profesionálne, ale potrebuje nabrať skúsenosti a nazbierať si prezentačný materiál. Nepotrebujeme mať 600 fotiek a z toho polku vyretušovaných.. chceme mať len zachytené spomienky a dôležité momenty, ktoré nemusia byť profesionálne, a tým by sme zabili 2 muchy jednou ranou - my zachránime náš rozpočet (samozrejme, nechceme to zadarmo) a tebe - nášmu fotografovi - umožníme nafotiť jednu z tvojich prvých svadieb bez toho, že ťa potom niekto vykričí za nedokonalosť fotiek. Ak si tu a čítaš tento príspevok, daj nám o sebe vedieť a radi sa s tebou dohodneme.
Odpovedať
Profilova fotka
@dayanqa ja vam ju nafotim, nemam vela skusenosti, som skor zaciatocnik, ktory si plati PRO profil ako vsetci co tu su :) , ale bavi ma to. Verim, ze naberiem nove skusenosti a fotky do portfolia :) Len ma zaujali vase 2 vety, chcete aby mal na to technicke vybavenie za niekolko tisic, ktory chce fotit profesionalne a zaroven chcete zachytit momenty ktore nie su profesionalne. :) a teda vam na nich nezalezi :) hlavne ak ide o najvacsi den v zivote :)
Odpovedať
Profilova fotka
@miqocash predstavuju si to ako hurvinek valku.... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@photostancik aj kameramana chcú s profi technikou ale v podstate amatéra. zachytiť všetky dôležité momenty ale neprofesionálne 😂 zaujímavé
Odpovedať
Profilova fotka
@pavolvargavideo mozno je to vyzva a mali by sme sa ako profesionali s takymto nezvycajnym zadanim popasovat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry vecer, zial neda mi nereagovat. Uplne suhlasim s kolegom v jednej veci, ze Vam na vysledku nezalezi. Inak je to potom tazko pochopitelne co pisete, ale aj takto sa da usetrit ked nepusti rozpocet ako pisete. Zial asi si neuvedomujete aj dalsie rizika okrem nepouzitelnych fotiek a videa. Co ak pridu na svadbu ludia ak vobec pridu, co to bude cele vlastne komplikovat... Zavadzat, rusit v nespravnom momente, brzdit priebeh svadby atd. atd. Mozno prehanam, ale mozu Vam vsetko na com Vam naozaj zalezi pokazit, co potom? Ak napriek tomuto do toho pojdete, tak prajem uz len stastnu ruku pri vybere :-) Ostatnym nevestam radim, ak Vam na tom male co po svadbe zostane, cize patria tam aj fotografia a pripadne video nesetrite. Na koniec nic neusetrite a budete asi len lutovat... Nerobte tuto chybu, neda sa uz napravit :-( zial... Prajem vsetkym nevestam prijemne svadobne planovanie Marek
Odpovedať
Dobrý večer, ďakujem Vám všetkým za Vaše názory. Taktiež ďakujem všetkým, ktorí reagovali správou. Svoju situáciu som už vyriešila a keďže sa tento príspevok nedá vymazať, týmto oznamujem, že už Vaše príspevky a správy nie sú potrebné. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dayanqa ale su, su potrebne a velmi. vy ich uz citat nemusite, ale budu cennym zdrojom informacii pre dalsie nevesty, ktore forum citaju.
Odpovedať
Profilova fotka
@photostancik presne ako pise kolega :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som možno len chcel dodať resp. sa opýtať, kde by som mohol neskôr zhliadnuť výsledok? Teda foto alebo video. Celkom ma to zaujíma.
Odpovedať
@photostancik no a dalsi rok tu budeme citat, aka je nevesta nespokojna s fotkami atd. Ja to nechapem, za saty salu atd daju tisice ale na fotky ktore zostanu, nedaju peniaze. A pritom fotky su tie, co ozivuju spomienky na ten najdolezitejsi den v zivote.
Odpovedať
Profilova fotka
@beckinka ono to ma dalsi rozmer - nielen daju za saty tisice, ale vyberaju ich mesiace. fotografa maju vyrieseneho zo dna na den :D :D :D
Odpovedať
@photostancik ved toto 😑 a potom to aj tak dopadne.. svadba za tisice a fotky ktore nestoja za nic. No ale, kazdemu podla jeho gusta :-N :-N :-N A pritom dobry fotograf je na svadbe neviditelny a jeho fotky stoja za to.
Odpovedať
Článok sa načítava...
"chceme mať len zachytené spomienky a dôležité momenty, ktoré nemusia byť profesionálne" - čiže vlastne hľadáte skúseného fotografa profesionála, ktorému sa ich podarí zachytiť vďaka jeho skúsenostiam :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?