Fotograf Liptovský Mikuláš

Dobrý deň, prosím o odporúčanie dobrého fofografa / fotografku. Svadba sa bude konať 18.08.2018, neďaleko Liptovského Mikuláša, konkrétne Andice vo Villa Harmony. Svadba bude menšia, 15 ľudí. Obaja sme mimo LM, preto budem vďačná za každú radu a odporúčanie :))))
Odpovedať
Profilova fotka
@nikahogelova Milé nevesty, vyberajte si fotografa rovnako starostlivo, ako vyberáte, šaty a všetky ostatné doplnky. Nenechajte sa ohúriť úžasnými portrétmi - v niektorých prípadoch vznikli na svadobnom workshope s modelkami a modelmi. Pri výbere fotografa si nevšímajte iba dokonalé nastajlované portréty. Platíte fotografa za celodennú prácu, žiadajte od fotografov celé svadby a pozrite si ich niekoľko, aby ste mali istotu, že fotograf má konzistentný štýl a nespravil pekné fotky iba vďaka prostrediu. Portrétové fotenie ako-tak zvládne relatívne veľa fotografov, ale nafotiť celú svadbu na slušnej úrovni iba málokto. Viac informácií posielam v správe.
Odpovedať
Profilova fotka
@nikahogelova
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, môžem Vám ponúknuť naše foto a video služby. :-) Ak Vás zaujala naša práca rada Vám odpoviem na akékoľvek otázky. Ďakujem S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
Rád Vám ponúknem svoje fotografické služby, v prípade záujmu alebo otázok ma kedykoľvek kontaktujte...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?