Fotograf Malacky na 26.apríla 2014?

26. apr 201450

Hľadáme fotografa na 26.apríla 2014 v Malackách. Nájde sa niekto na fotografovanie svadobného obradu, gratulácií a pár foto v exteriéry?
Dakujem

• @cesnak  zavcasu 🙂 No odporucam pozriet sekciu last minute. Mozno niekoho najdete.

• Posielam Vám ponuku do IP

• @cesnak  skús @www_profoto_ws  (my sme u nich fotili minuly tyzden a tusim hovorili ze tento termin maju este volny, lebo inak mali zapratane) Inak pekne fotky a spominali ze cestovne neuctuju. Budete sa dobre citit, sú to veľmi uvoľnení milí mladí ľudia a fotky robia krásne... keď by si niečo chcela vedieť píš 🙂 myslím že by si nebanovala... 😵

• Sponzor fóra
  • Dakujem Vam velmi pekne. Fotograf zarezervovany a ani som nedufala.

• Dobrý deň, Rád by som Vám ponúkol novinku na slovenskom trhu v oblasti fotenia svadieb FunFace fotobox. Ide o jedinečne zariadenie vhodné na každú svadbu, párty, oslavu, či firemný večierok. Zábava, fotenie, posielanie foto ONLINE, ako aj tlačenie fotiek, to všetko FunFace fotobox hravo zvládne.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov