Hladame vynikajuceho fotografa ci fotografku na nasu svadbu, ktora bude 10.9.2016 v okoli Bratislavy (asi Modra alebo Pezinok). Sme mlady par, mame radi krasne moderne ale zaroven jednoduche veci. Milujeme spontannost, tradiciu a motto menej je viac, teda v jednoduchosti je krasa. Nechceme nic strojene, strohe, precackane, gycove a podobne.. Chceli by sme, aby fotograf priniesol na fotenie aj svoje napady kompozicie. Nechce sa mi v ten den vymyslat pozy.. Radi si nechame poradit. Tesime sa na ponuky :D
@shphoto@nikoletka258
Dobrý deň, chcela by som Vás len touto cestou poprosiť, aby ste do fóra vkladali max. 3 kusy fotografií :) Chceme, aby fórum bolo čo najprehľadnejšie, aby si každý našiel hneď to, čo potrebuje.
Stále platí, že Vašou hlavnou prezentačnou platformou je Váš profil, kde si nevesty rady pozrú Vašu prácu:) Ak si však prajete zverejňovať viac fotografií vo fóre, odporúčam dať si tieto fotky na jeden spoločný formát a ten potom uverejniť do diskusie :)
ďakujem za pochopenie a spoluprácu,
prajem pekný deň a nastávajúci víkend,
s pozdravom Petra
4nets team
Dobry den,
Zijem v Bratislave, termin mam pre Vas volny. Co sa tyka poz, nebudete mat ziadne starosti s nimi, oboch vas nastavym prirodzene spontanne a hlavne kreativne. Davam si zalezat na detailoch.
ak Vas zaujala moja kreativita mozete mi napisat dohodneme sa ..
Miro