Fotograf na 17.5.2014 z okolia Senec

13. jan 2014140

Ahojte hladám nejakeho dobreho fotografa na svadbobne fotenie, mam zaujem len o fotenie v exteriery bez fotenia na obrade a svadbe. Ak mate nejaký typy prosím napište mi. Ak viete aj cenu tak uvitam kludne aj do IP. Fotografovia svoje ponuky(cena, kolko záberov a pod.) mi píšte do IP. Dakujem velmi pekne. Prajem príjemný večer.

• Našou hlavnou oblasťou je svadobná fotografia, v ktorej sme za netradičné miesta na fotenie a za bláznivé nápady.
    Pozrite si naše fotogalérie na a ak sa Vám bude páčiť naša práca a budete mať záujem o naše služby, tak nám napíšte alebo zavolajte a my Vám vypracujeme cenovú ponuku podľa Vašich požiadaviek.

• Dobrý deň,
    veľmi rád pre Vás nafotím Vašu svadbu. Odporúčam aspoň 3 hod fotenie. Nie som priamo z Vášho kraja, ale nie je problém vycestovať kamkoľvek. Prosím pozrite si môj profil. Poslal som Vám môj cenník do internej pošty.

Pokiaľ Vás moja ponuka zaujala môžete ma kontaktovať.
    PF2014 🙂

• Ahoj, ak by si mala zaujem a paci sa ti moje portfolio, kludne ma kontaktuj.

Daniel

• Sponzor fóra
  • Pozrite moje portfolio rad vam ponuknem moje sluzby.

• Budeme radi ak nazriete na naše portfolio ...

• Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje služby aj v tejto lokalite. Neváhajte si pozrieť ponuku na mojej stranke.
    Príjemný deň prajem, Luboš.

• Tento termin zatial volny 🙂

• @mimmka25  pozrite si aj moje svadobné fotografie na mojej webstránke 🙂

• Dobrý večer,
    rada Vám ponúknem naše foto a video služby. V prípade záujmu nemáme problém za Vami pricestovať 🙂 Budeme sa tešiť na Vás!
    S pozdravom

• Ak hľadáte fotografa, tak sme tu pre vás.
    Na našom profile si môžete pozrieť naše práce, a ak by vás naša práca oslovila, kontaktujte nás. Momentálne máme akciu, ktorá potrvá do konca januára. Všetky objednávky prijaté do konca mesiaca január sú so zľavou 25%.
    Dôležité je vedieť čo všetko a v akom rozsahu požadujete.
    http://www.mojasvadba.sk/catalog/vendor/juchuphotography/

JuChu Photography

• V prípade, že Vás moje portfólio zaujalo, neváhajte ma kontaktovať.
    Rád poskytnem bližšie informácie.

• Ponúkam vám moje služby a budem rád ak si prezriete na mojom webe moju tvorbu 🙂

Prajem krásny deň!

• Lubos Borik (aj na FB ho najdes)

• Dobrý deň,
    radi by sme Vám ponúkli naše služby. Sme dvaja vyštudovaní profesionálni fotografi- manželia, ktorí ponúkajú originalitu a štýl do vašich svadobných fotiek. Pre viac info navštívte našu stránku, dopravu máme v rámci Slovenska zdarma. 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov