@miriam_markova Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje profesionálne fotografické služby. Zameriavam sa na svadobnú reportáž. A som aj členom asociácie svadobných reportážnych fotografov WPJA. Viac sa dočítate na mojom blogu. Kľudne si pozrite moju tvorbu a referencie od neviest a klientov. Keď budete mať akékoľvek otázky, rád Vám odpoviem. Martin :-)
Dobry den, Vas termin mam este volny, ak Vas moja tvorba zaujme nevahajte ma kontaktovat. Pripadne dalsie, fotky a informacie najdete aj na mojich strankach. Dakujem
Príspevok bol upravený adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.Porušoval pravidlo
"Iný dôvod".Dobrý deň, spoločnosti Daria Tesar photography záleží na Vašej spokojnosti. Prosím, neváhajte nás kontaktovať mailom.
S prianím pekného dňa
Daria
Dobrý večer ,
Termín 12.10. 2019 mám zatiaľ voľný.
Venujem sa umelecko- dokumentárnej fotografií. V tomto obore mám vysokoškolské vzdelanie a bohaté skúsenosti. Nepoužívam retuš ani ľudí netlačím do kŕčovitých póz. Citlivo zaznamenávam a dokumentujem skutočnú realitu, prirodzené momenty a emócie. Ak hľadáte neotravného fotografa a svadbu chcete mať zachytenú ako kvalitnú prirodzenú umeleckú reportáž .. Hľadáte mňa :)
Podľa Vašich požiadaviek Vám rada zostavím cenovú ponuku, tak ma neváhajte kontaktovať
Lucia