Dobrý deň,
sme tím ľudí a zabezpečujeme svadobné služby podľa požiadaviek klientov. :-)
Pôsobíme na celom Slovensku.
V prípade, že máte na mňa nejaké otázky rada Vám odpoviem.
Ďakujem
S pozdravom
@sim18 odporucam vabrat jedneho z hosti, samozrejme takeho co nepije nech je aspon nieco ostre....dat mu do ruky fotak a hajdyho fotit svadbu :D
Ale vazne ak to chcete co najlacnejsie radsej sa na fotografa vykaslite....osobne by som radsej nemal ziadneho ako keby mi mal niekto odovzdat domrvene fotky...V kazdom pripade vela stastia aby ste nasli a aby ste boli aj spokojna a hlavne aby sme tu po vasej svadbe zasa necitali ze je nejaka nevesta nahnevana ze jej fotograf dal strasne fotky.....
P.S: ak by ste predsalen zauvazovali opacne rad vam ponuknem aj moje sluzby :D keby nieco kludne piste :)
Dobrý deň.
Ponúkam Vám moje služby. V prípade, že Vás moje portfólio a ceny zaujali, neváhajte ma kontaktovať. Rád poskytnem bližšie informácie.
S pozdravom
Dobrý deň,
ak sa Vám moja práca páči a radi by ste využili moju kreativitu, môžete ma kontaktovať, aj cez môj web ktorý mám v profile, kde môžete toho vidieť viac. Termín mám voľný. Do správy som Vám poslal viac informácii.
Ďakujem a pekný deň prajem
Miro
Dobrý deň taktiež vám rada ponúkam naše služby ,ak chcete mať na fotografie a aj na samotné fotenie mať pekné spomienky sme tu pre vás, Teraz svadobné fotenie aj s 15% zľavou