Fotograf na svadbu, 2.5.2020, okres Stará Ľubovňa

26. jan 201914

Ahojte....áno poviete si rok 2020....ale všetkým ktorým som písala sú už obsadený.....chcela by som niečo kvalitné za rozumnú cenu nie v štýle veľa muziky za málo peňazí, ja rozumiem že všetko niečo stojí ale proste cenovo prijateľné a hlavne niekoho kto mi neodíde po 19.00 ale potiahne s nami aspon do 1dnej ráno......

• @semota  ja som este volny. Zostavam do 1h vzdy. Nahliadnite na moj web.

• @semota  Dobry den, tento termin mam volny. Nahliadnite na moj web. Ak Vas oslovi moja tvorba, nevahajte ma kontaktovat. Be happy 😉

• @semota  😉 voľné

• Sponzor fóra
  • Sme tu pre Vás!

• Zdravím. Termín mám voľný 🙂 moje portfólio nájdete na profile / webe / instagrame (fotolorincik.eu). V prípade záujmu rád poskytnem ďalšie informácie 🙂

• @semota  ahoj, pozrite si moje fotky, ak sa vam budu pacit, velmi rad doplnim dalsie info.

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• @semota  
    Pekný deň, rád Vám ponúknem služby Fotografa až do polnoci 🙂
    Ukážka je z Červeného Kláštora .Viac info i na mojom webe , Pozdravujem, Milan

• Dobry den, ak Vas moja tvorba zaujme nevahajte ma kontaktovat. Pripadne dalsie, fotky a informacie najdete aj na mojich strankach. Dakujem

• @semota  Dobrý deň prajem. Pozrite si moju web alebo fb stránku. Ak vás zaujme moja foto tvorba, neváhajte ma kontaktovať 🙂

• Pekný deň, písala som vám správu. 🙂

• dobrý deň ak by sa vám naša tvorba páčila sme tu pre vás 🙂

• @semota  Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje profesionálne fotografické služby. Moju najviac aktuálnu tvorbu nájdete na web stránke v časti svadobné príbehy. Pozrite si aj referencie na moju prácu a prístup. Keď budete mať akékoľvek otázky, veľmi rád Vám odpoviem. Prajem Vám príjemný zvyšok dňa, Martin

• Ponukam Vám svoje služby 😉

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Chcela by som sa velmi pekne podakovat vsetkym za ponuky, vybrali sme 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.

Najsexi vec, ktorú žena môže nosiť je jej sebavedomie
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov