Fotograf na svadbu, 30.5.2020, okolie Myjavy

3. jan 20209

Ahojte,hľadám fotografa/ku na svadbu v termíne 30.5.2020 okres Myjava. Viete mi niekoho doporučiť?Ďakujem za každú radu 🙂

• @evafilkova  
    Pekny vecer,
    viac info v sprave.
    Miqo

• Zbožňujem, keď na fotení vymyslím nejaké blbostičky a nevestička a ženích hneď na to skočia... Tak potom z toho môžu vzniknúť zaujímavé a úžasné momenty. Každému páru hovorím... treba si Váš deň užiť, je to Váš DEŇ!!!
    Katka & Miško ďakujem, že ste boli takí super a užívali ste si Váš deň a spolu so mnou vymýšlali blbostičky... Tancovali sme v parku pred obecenstvom malých detí a ich mamičiek na detskom ihrisku, behali, skákali a kopec ďalšich blbostí, aj keď bola poriadna zima! Ďakujem, ja som si to užíval s vami!!!
    @evafilkova  PS: termín zatiaľ voľný 🙂

• @evafilkova  máte súkromnú správu 🙂

• Sponzor fóra
  • Dobrý večer, Váš termín máme voľný 😊 Viac info nájdete na našom webe 😊

• Mozem odporucit p. Igor Vranuch, je z Holica. My sme ho mali na svadbe a fotky su nadherne 👌 vyborna spolupraca, absolutne ziadny problem, fotky dodane do mesiaca, vsetky krasne upravene, urcite neolutujete 😊

• @evafilkova  
    ahoj, pozrite si moje portfolio a referencie na webe. Termin mam volny.
    Tomas

• Dobrý večer, Váš termín mám voľný. Ak sa Vám páči moja tvorba, viac si viete pozrieť na mojom webe, FB, či Insta 🙂.

• Dobrý deň,
    ponúkam Vám naše služby. 🙂
    V prípade akýchkoľvek otázok ma prosím informuje formou internej pošty a ja Vám rada odpoviem.
    Ďakujem
    S pozdravom

• Dobrý deň prajem, ak ste si ešte nevybrali svojho fotografa skúste si pozrieť aj moju tvorbu tu na mojom profile, alebo viac nájdete na fb stránke Michelle D. Photography. 🙂 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    IKO foto
    Trnava
    Fotograf "na voľnej nohe" prístupný všetkým bláznivým nápadom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov