Fotograf na svadbu 30.5.2020, Považská Bystrica

10. apr 201910

Viede z vlastnej skusenosti o šikovnom fotografovi/fotografke

• @kvietok228  skuste nahliadnut na weby fotografov a tam si pozrite recenzie na danych fotografov 🙂 Zelam vsetko dobre & be happy 🙂

• @kvietok228  Dobrý deň, Váš termín mám k dispozícii, rada Vám nafotím Váš svadobný deň 🙂

• Odporúčam fotografa zo ZA, Tomáš Hradský, boli sme veľmi spokojní, pozri môj svadobný album a hlavne jeho FB 🙂

• Sponzor fóra
  • Dobry vecer. Ja okrem ponuknutia svojich sluzieb skusim aj trochu poradit.
    Vkus ma kazdy rozny tak ako maju aj fotografi rozne styly fotenia. To s cim bola ina nevesta spokojna sa Vam vobec nemusi pacit. Odporucil by som Vam stanovit rozpocet, pozriet portfolia fotografov a nechat si poslat cenovu ponuku od tych fotografov ktorych praca sa Vam paci. Hladate v dostatocnom predstihu takze by nemal byt problem najst toho spravneho pre Vas. Vela stastia pri vybere! 🙂

• Dobrý deň ... termín máme voľný ... posielam správu do IP a pokiaľ by Vás niektorý z balíkov zaujal budeme radi 😉

• ak by sa vám naša tvorba páčila sme tu pre vás termín svadby máme ešte voľný

• @kvietok228  Dobrý deň, rád budem Vašim fotografom. Zameriavam sa na svadobnú reportáž. Moju tvorbu nájdete na web stránke v časti svadobné príbehy a tiež na mojom blogu nájdete zaujímavé informácie.
    Keď budete mať akékoľvek otázky, rád Vám odpoviem.
    Prajem Vám skvelé svadobné plánovanie. Martin 🙂

• Dobrý deň,
    ponúkam Vám naše služby. 🙂
    V prípade otázok ma prosím kontaktujte a rada Vám odpoviem.
    Ďakujem
    S pozdravom

• Dobrý deň, termín 30.05.2020 mám zatiaľ voľný,

Venujem sa umelecko- dokumentárnej fotografií. V tomto obore mám vysokoškolské vzdelanie a bohaté skúsenosti. Nepoužívam retuš ani ľudí netlačím do kŕčovitých póz. Citlivo zaznamenávam a dokumentujem skutočnú realitu, prirodzené momenty a emócie. Ak hľadáte neotravného fotografa a svadbu chcete mať zachytenú ako kvalitnú umeleckú reportáž .. Hľadáte mňa 🙂

V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať

• Ďakujem všetkým za ponuky uz som si vybrala

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Horvatovič
    Rožňava
    Nafotím vašu svadbu podľa vaších predstáv, svadobný dokument - žiadne zbytočné pózovanie pred objektívom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov