Fotograf na svadbu v Žiline, 27.4.2019

Dobrý deň. Hľadáme fotografa na svadbu za rozumnú cenu v Žiline. Fotiť chceme len obrad na radnici a potom presun na budatinsky zámok a ešte tam niekoľko fotografií. Prosím cenové ponuky zasielať na mail legersky.lukas@gmail.com. Termín svadby je 27.4.2019.
Profilova fotka
@lukas120793 moju ponuku nájdete v správe ;-)
Profilova fotka
Peknú nedeľu Lukáš,rád budem Vašim Svadobným fotografom,termín voľný, som od Žiliny i na operatívne stretnutia.Budatín je pekná klasika ,posielam Vám ponuku. :-)
@lukas120793 Síce nemám osobnú skúsenosť, ale známi boli nadšení z prístupu a majú krásne fotky od Bei Benikovskej zo Žiliny - odporúčam pozrieť, je to iný level ako mnohé tu ..
Pekný deň. Ešte by som upresnil o aké fotenie máme záujem nakoľko aj keď ponuky od Vás fotografov sú super, ale chceme to mať po svojom v dobrej cenovej relácii. Takže chceme fotiť obrad na radnici v ZA- cca 20 min potom presun k budatínskemu zámku cca 2 km od radnice a tam fotiť foto v rozsahu cca do 1 hodiny. Tam aj nejaké umelecké portréty. Takže prosíme ponuky od fotografov ktorí by mali záujem skutočne len o takéto krátke fotenie, čiže 1,5 hod cca. Obrad máme rezervovaný na 12:30 čiže fotenie od 12:30 -14:00. Hostinu už nechceme fotiť a ani nechceme video len tieto foto tak ako som to vyššie popísal a upresnil. Ďakujeme za všetky vaše ponuky.
Profilova fotka
Tému zamykám, pretože autor si vytvoril novú diskusiu s dopytom. Prosím, pokračujte tam. Vďaka. Odkaz pre nevesty, ženíchov: http://www.mojasvadba.sk/forum/fotogr... Odkaz pre PRO: http://www.mojasvadba.sk/forum/fotogr...
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?