Fotograf na svadbu zo Žilinského kraja

Ahojte nevestičky :-) Hľadám kvalitného fotografa, ktorý by moderne a netradične zachytil našu svadbu. Odporúčite mi niekoho? Cena nie je až taká rozhodujúca, pokiaľ pôjde o kvalitného fotografa :-)
Odpovedať
Dobry den som z Rajca pozrite si moju tvorbu, ak vas foto zaujme, kludne piste, pytajte sa. rad odpoviem
Odpovedať
Profilova fotka
ak hľadáte skutočne netradičné fotografie, skúste pozrieť tu: http://www.ephoto.sk/ephoto/redakcny-... meno autora je pod každou snímkou :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ponukame Vam nase sluzby, sme dvaja vystudovani profesionalni fotografi (manzelia) z BB, ale doprava do zilinskeho kraja nie je ziadny problem. Svadby fotime zasadne dvaja, aby sme zachytili kazdy moment Vasho dna :) Budeme radi, ak navstivite nasu stranku pre viac info.
Odpovedať
Profilova fotka
pozrite si aj moje svadobné fotografie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den! Nase sluzby su tu pre Vas! ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Našou hlavnou oblasťou je svadobná fotografia, v ktorej sme za netradičné miesta na fotenie a za bláznivé nápady. Pozrite si naše fotogalérie na a ak sa Vám bude páčiť naša práca a budete mať záujem o naše služby, tak nám napíšte alebo zavolajte a my Vám vypracujeme cenovú ponuku podľa Vašich požiadaviek.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Dobrý deň, venujem sa modernej fotografii, veľmi rád zvečním Váš veľký deň. Pozrite si moju prácu...
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, mozno Vas oslovi prave nasa praca....
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, rada Vám ponúknem naše foto (dcéra) a video (otec) služby. V prípade Vášho záujmu nemáme problém za Vami pricestovať. Spolupracujeme s viacerými firmami. :) Ďakujem S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
Ponúkam svoje služby. Som priamo zo Žiliny.
Odpovedať
Profilova fotka
Krásne Vás pozdravujem, som síce zo Zlatých Moraviec, ale Žilina pre mňa nepredstavuje problém. Skúste pozrieť môj profil, prípradne stránku, a ak Vás moja práca osloví, bude mi cťou zvečniť váš jedinečný svadobný príbeh. Snažím sa fotografovať tak, aby som podčiarkla silu osobnosti, Vašu krásu a vzájomnú lásku, rekvizity sú druhoradé - no môžu nám pomôcť dotvoriť umeleckú hodnotu fotografií. Zo srdca Vám zatiaľ prajem pokojný a radostný čas svadobných príprav.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?