Fotograf - svadba 10.10.2015 Bratislava-Stare mesto

Dobry den, najde sa tu prosim volny fotograf na svadbu 10.10.15 - Bratislava-Stare mesto? Mame zaujem o pekne, originalne, netradicne a nie uplne klasicke fotky, zachytavajuce aktualne momenty, pocity a atmosferu. Bratislava friendly requested.. :-) Dakujem za spravy. Khaya.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, od internej pošty som Vám poslal ponuku. Ak by ste mala akékoľvek otázky rád Vám na ne odpoviem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ak ťa moja tvorba zaujme som Vám plne k dispozícií .)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ak sa Vám zapáčia naše fotky, nech sa páči - tento termín máme voľný , akékoľvek Vaše otázky zodpovieme kedykoľvek :-) a prehľadný cenník máme na webe. Želám pekný deň :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, sme tím ľudí a organizujeme svadby podľa požiadaviek klientov. :-) V prípade záujmu Vám rada odpoviem na Vaše otázky. PS: Váš termín máme zatiaľ voľný. Ďakujem S pozdravom
Odpovedať
Dobrý deň, Váš termín mám voľný. V prípade záujmu ma kontaktujte. Momentálne mám aj zľavu na kompletné svadobné fotenie. Viac z môjho portfólia si môžete pozrieť na mojom facebooku.
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravicko. Ak chcete byt s fotografom aj fotkami nadmieru spokojní, skuste si prezriet moj profil :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň taktiež vám rada ponúkam služby nášho ateliéru v mesiaci Júl ponúkam aj 30% zľavu na svadobné balíky moju tvorbu si môžete priezrieť aj na facebooku.
Odpovedať
Profilova fotka
Radi prídeme natočiť alebo nafotiť Vašu svadbu v profesionalnej kvalite. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať. Ceny mame na našom webe dostupne. S pozdravom
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?